Categories: Stil de viaţă

Zodia care trece printr-o mare cumpănă. Mihai Voropchievici: Urmează 3 zile extrem de complicate

Zodia care trece printr-o mare cumpănă. Mihai Voropchievici vine cu o serie de atenționări pentru mai multe zodii, dar în special pentru Berbeci.

Nativii acestei zodii trebuie să se aștepte la ce e mai rău în următoarele trei zile, avertizează numerologul. Pe de altă parte, runele dezvăluie că Vărsătorii vor reuși în tot ce își propun.

Iată care sunt predicțiile runelor până pe 21 aprilie, potrivit fanatik.ro.

Voropchievici: Zodia atenționată pentru următoarele trei zile

Până pe 21 aprilie 2024, mai multe semne zodiacale vor trece prin tot felul de momente importante, etape revelatoare în cariera lor. Una din cele 12 zodii va fi, însă, sub permanentă atenționare. Astrele vin cu un mesaj clar!

Este vorba chiar despre deschizătorii zodiacului, Berbecii! Nativii de foc vor fi pe o pojghiță subțire de gheață în perioada care vine. Următoarele 3 zile sunt extrem de complicate. Le e recomandat să fie extrem de atenți la tot ce fac.

Vărsătorii au parte de câștig pe toate planurile

Ce se întâmplă cu restul zodiilor? Peștii și Vărsătorii o duc bine și nici Leilor nu le merge tocmai rău. Continuăm, așadar, previziunile, în sens invers, cu Peștii. Nativii de apă trebuie să își facă bagajele căci vor avea parte de o călătorie neașteptată! Un loc special îi așteaptă pe Pești. Poate fi aproape de casa lor.

Vărsătorii sunt cei mai norocoși în zilele care vin. Nativii de aer au runa Wunjo, care îi va feri de orice belea și le va aduce numai prosperitate. Vor fi foarte bucuroși când vor realiza tot ce și-au propus.

Capricornii sunt anunțați că până la sfârșitul săptămânii vor trece printr-o serie de schimbări majore, schimbări care își vor pune amprenta asupra destinului lor. Lucrurile vor fi tot mai interesante pentru ei mai ales din punct de vedere profesional.

Voropchievici: Săgetătorii să evite certurile!

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la ceea ce fac de acum înainte, căci au în cale runa bătăliilor furtunoase. Este cazul să renunțe la anumite atitudini care le fac mai mult rău și să evite cu orice preț certurile.

Scorpionii sunt extrem de măguliți. Am putea spune că sunt răsfățații astrelor mai toată săptămâna. Până pe 21 aprilie 2024, visele lor vor deveni realitate. Au parte de fertilitate și belșug. Cei care vor să își mărească familia sunt extrem de avantajați.

Fecioarele dau lovitura!

Balanțele trebuie să facă un consiliu de familie dacă vor să găsească soluțiile la problemele cu care se confruntă. Doar așa vin rezolvările și grijile sunt mai suportabile.

Cât despre Fecioare, ele vor da lovitura! Se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Cineva le va remarca și le va răsplăti pentru tot ce fac.

Leii s-ar putea să schimbe casa sau jobul. Nativii de foc sunt extrem de interesați să facă o schimbare majoră pe care o au în minte poate chiar de ani buni. Orice decizie vor lua va fi în avantajul lor.

Mihai Voropchievici: Surprize plăcute pentru Raci

Racii au și ei lucruri bune în astrogramă. Ba mai mult, surprizele plăcute vor veni chiar la ei acasă, așa că nu e cazul să-și caute norocul prin alte părți.

Gemenii ar cam trebui să nu mai privească în trecut cu mânie sau regrete. E cazul să lase trecutul în urmă și să se focuseze pe prezent și viitor.

Taurii se înconjoară de o aură de mister. Sunt extrem de tăcuți, semn că pregătesc ei ceva, o schimbare despre care nu vor să vorbească prea mult. Fac, așadar, pe secretoșii!

Recent Posts

Horoscopul săptămânii 29 aprilie-5 mai 2024. Provocări şi schimbări

Provocările vor fi la ordinea zilei pentru cele mai multe dintre zodii, în contextul în…

3 ore ago

Alertă în hipermarketuri: conservele care provoacă infertilitate!

Supa, peștele, roșiile sau laptele de cocos din conserve vă pot salva atunci când vă…

4 ore ago

Florin Piersic, operat de urgență! Ce a păţit actorul după un spectacol

Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol…

4 ore ago

Senatul a adoptat proiectul de aprobare a OUG privind excepţiile de la „taxa pe boală”

Senatul a adoptat proiectul pentru aprobarea OUG 34/2024 care prevede scutirea de la plata contribuţiilor…

5 ore ago

Miracolul care i-a salvat viaţa unui ambulanţier, după un AVC făcut în timpul unei misiuni de salvare

Un bărbat, şofer pe ambulanţă, a suferit un atac cerebral în timp ce se îndrepta…

5 ore ago

Informaţii medicale în sistem digitalizat despre Spitalul Judeţean Bistrița

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a prezentat luni o aplicaţie pentru…

6 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Boala somnului