duminică, septembrie 27, 2020

Diete peste diete, mult efort, transpiratie si sacrificii. Cu toate acestea, nu reusesti sa slabesti. De vina s-ar putea sa fie cateva obiceiuri matinale care te ingrasa.

Tot timpul ne gandim sa slabim. Si chiar daca dieta si miscarea sunt cele mai bune moduri pentru a scapa de kilogramele in plus, exista si alte metode care iti pot fi de ajutor. Unele obiceiuri matinale te pot impiedica sa slabesti sau, dimpotriva, chiar te ingrasa. Iata la ce trebuie sa fii atenta, conform publicatiei Entertainment Times:

Citește și:

Dormi prea mult

Somnul in exces este unul dintre motivele pentru care s-ar putea sa nu reusesti sa slabesti. Ba chiar poate duce la ingrasare. Sa dormi prea mult inseamna sa dormi mai mult de noua ore pe noapte. Totusi, nici prea putin somn nu este indicat – daca dormi mai putin de sapte ore noaptea, poate fi daunator pentru organism. Cate un pui de somn ziua poate afecta negativ greutatea, asa ca trebuie sa fii atenta sa ramai in marja de opt, cel mult noua ore de somn pe noapte.

Citește și:

Sari peste micul dejun

Orice ti-ar spune oricine, nu ar trebui sa sari peste micul dejun. Daca nu mananci dimineata, metabolismul tau are de suferit, iar ceasul intern al corpului va fi dat peste cap. O consecinta a acestui proces este ca te ingrasi. Lipsa micului dejun te lasa fara energie de-a lungul zilei si te vei simti letargica. In plus, poti avea pofte in timpul zilei si din aceasta cauza exista riscul sa cedezi ispitelor si sa consumi alimente nesanatoase.

Citește și:

Citeste continuarea…

Parteneri