miercuri, iunie 16, 2021

Ceaiuri de ajutor în lupta cu kilogramele. Faci tot posibilul pentru a avea un meniu sănătos și a reduce totalul de calorii, dar continui să comiți excese?

Testează variantele de ceaiuri care taie pofta

de mâncare și vei lua mai puține gustări, în timp ce-ți reconturezi silueta rapid.

Pentru a evita plictiseala sau compromiterea dietei este indicat să bei ceaiuri care taie pofta de mâncare. Apetitul crescut și atracția pe care o exercită dulciurile sau gustările crocante, cu multe grăsimi, sunt principalele cauze ale acumulării kilogramelor în plus.

Iată care sunt cele 6 ceaiuri care taie pofta de mâncare:

Ceaiul verde

 

În cadrul studiilor realizate s-a constatat că acest tip de ceai poate fi utilizat pentru a trata artrita și diabetul, reducând semnificativ riscul

de cancer.

De asemenea, este o opțiune eficientă pentru persoanele care vor să-și reducă apetitul și să înlocuiască alimentele hipercalorice cu o variantă sănătoasă. „Ceaiul verde este o sursă excelentă de antioxidanți și fitonutrienți, controlând hormonii care declanșează senzația de foame. 1-2 cești de ceai verde pe zi reduc apetitul și favorizează slăbirea”, potrivit dr. Georgia Grey, nutriționist din Denver, Colorado.

 Ceaiul de mentă

Acest ceai cu o aromă inconfundabilă te ajută să te relaxezi și stopează poftele alimentare care îți pun în pericol silueta.

Potrivit specialiștilor,

aroma ceaiului de mentă poate suprima apetitul timp de cel puțin 3-4 ore. „Ceaiul de mentă liniștește stomacul după fiecare masă și prelungește senzația de sățietate. În acest mod previne tentația de a mânca dulciuri sau de a cere porții suplimentare”, spune dr. Grey.

Citește continuarea…

Ultimele stiri

Parteneri