Sari la conținut

A fost inaugurat un nou Centru de Nefrologie şi Dializă la Buzău

Un nou centru de Nefrologie şi Dializă a fost pus astăzi în funcţiune la Buzău de reţeaua International Healthcare Systems.

Investiţia în noua clădire şi aparatura medicală depăşeşte 3 milioane de euro şi oferă posibilitatea celor peste 200 de pacienţi cu boli renale cronice din judeţul Buzău să acceseze servicii medicale de excelenţă.

Noul centru a fost deschis oficial printr-o conferinţă de presă la care au participat preşedintele CJ, Cristi Bâgiu, administratorul Companiei HIS, Georgios Sofianos, preşedintele Comisiei de nefrologie din Ministerul Sănătăţii, prof.univ.dr. Gabriel Mircescu, cadre medicale.

”Este un lucru lăudabil că starea sistemului sanitar în judeţul Buzău se îmbunătăţeşte permanent inclusiv prin investiţii private, anul acesta vom da în funcţiune alte două obiective, Ambulatoriul Spitalului judeţean şi noua Maternitate”, a declarat preşedintele CJ, Cristi Bâgiu.

Citeste si:

”La rândul său, administratorul Companiei HIS, Georgios Sofianos a declarat că ‘înfiinţată în anul 2004, IHS este membră a unui grup de companii din domeniul medical care activează în patru ţări din sud-estul Europei şi este lider în calitatea serviciilor medicale de nefrologie şi dializă. Compania tratează, în prezent, prin profesionalismul celor 500 de specialişti dedicaţi, peste 1.500 de pacienţi”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.