luni, martie 27, 2023

A fost vaccinată persoana cu numărul un milion în România. Despre cine este vorba.

Miercuri, 3 martie, România a ajuns la un milion de vaccinări. Chiar coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a fost cel care a vaccinat-o pe persoana cu numărul 1 milion.

A fost vaccinată persoana cu numărul un milion în România

Procedura a avut loc miercuri la Spitalul Universitar de Urgență din București. Persoana cu numărul 1 milion a fost o femeie în vârstă care s-a declarat încântată de faptul că a reușit să se vaccineze.

Te-ar mai interesa: Anticiparea morții subite. Medicii pot detecta ace...

„Împreună am depășit pragul de un milion de români vaccinați!
Astăzi, la Spitalul Universitar de Urgență București, s-a vaccinat împotriva COVID-19 doamna Valentina Fulga, ïn vârstă de 86 de ani.
Economistă și șefă de promoție, doamna Valentina Fulga și-a dorit încă de la început să se vaccineze împotriva coronavirusului.
Astăzi a venit la centrul de vaccinare alături de fiica sa și a avut bucuria să afle că este persoana care a marcat milionul de vaccinări în țara noastră”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.
Cine este persoana cu numărul un milion în campania de vaccinare din România 152

Valeriu Gheorghiță: E un rezultat pe care îl apreciez ca fiind foarte bun

La evenimentul de la Spitalul Universitar a participat și premierul Florin Cîțu. Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-covid, a dezvăluit că a avut emoții și că femeia s-a declarat încântată de faptul că a reușit să se vaccineze.

„Sunt realmente onorat că azi am avut șansa de a fi medicul vaccinator al persoanei cu numărul un milion din România. E un rezultat pe care îl apreciez ca fiind foarte bun”, a spus medicul Valeriu Gheorghiţă.

Mai mult de atât, la ieșirea din centrul de vaccinare, Valentina Fulga a primit flori de la conducerea CNCAV. Emoționată până la lacrimi,  ea a ținut să mulțumească, simțindu-se onorată să reprezinte acest număr în cadrul procesului de vaccinare.

Te-ar mai interesa: Rolul ceaiului de păpădie în organism. Are capacit...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private