miercuri, aprilie 14, 2021

A fost vaccinată persoana cu numărul un milion în România. Despre cine este vorba.

Miercuri, 3 martie, România a ajuns la un milion de vaccinări. Chiar coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu

Gheorghiță, a fost cel care a vaccinat-o pe persoana cu numărul 1 milion.

A fost vaccinată persoana cu numărul un milion în România

Procedura a avut loc miercuri la Spitalul Universitar de Urgență din București. Persoana cu numărul 1 milion a fost o femeie în vârstă care s-a declarat încântată de faptul că a reușit să se vaccineze.

„Împreună am depășit pragul de un milion de români vaccinați!
Astăzi, la Spitalul Universitar de Urgență București, s-a vaccinat împotriva COVID-19 doamna Valentina Fulga, ïn vârstă de 86 de ani.
Economistă și șefă de promoție,

doamna Valentina Fulga și-a dorit încă de la început să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Astăzi a venit la centrul de vaccinare alături de fiica sa și a avut bucuria să afle că este persoana care a marcat milionul de vaccinări în țara noastră”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.
Cine este persoana cu numărul un milion în campania de vaccinare din România 152

Valeriu Gheorghiță: E un rezultat pe care îl apreciez ca fiind foarte bun

La evenimentul de la Spitalul Universitar a participat și premierul Florin Cîțu. Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-covid, a dezvăluit că a avut emoții și că femeia s-a declarat

încântată de faptul că a reușit să se vaccineze.

„Sunt realmente onorat că azi am avut șansa de a fi medicul vaccinator al persoanei cu numărul un milion din România. E un rezultat pe care îl apreciez ca fiind foarte bun”, a spus medicul Valeriu Gheorghiţă.

Mai mult de atât, la ieșirea din centrul de vaccinare, Valentina Fulga a primit flori de la conducerea CNCAV. Emoționată până la lacrimi,  ea a ținut să mulțumească, simțindu-se onorată să reprezinte acest număr în cadrul procesului de vaccinare.

 

 

Ultimele stiri

Parteneri