duminică, ianuarie 29, 2023

Această miere este AUR pentru ficat. Potrivit Lidiei Fecioru este recomandată și celor care au avut hepatită și încă au virusul activ.

Mierea de doveac se obţine în felul următor:

Se curăţă bine, bine doveacul şi se umple cu zahăr. Se lasă într-un vas mare, până când se înmoaie coaja. Coaja dovleacului trebuie să devină moale, moale.

Nu se mestecă în doveac, ci se răstoarnă când coaja e gata.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

E aur pentru ficat. Se poate lua cu lingura din interior cât vrem. Nu există o doză anume.

Această miere de doveac este bună pentru cei care au avut hepatită şi încă au virusul activ. Totodată, mierea de dovleac este bună şi pentru cei care au probleme cu fierea. Chiar şi pentru cei care au avut transfuzii”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.


Ceapa este ucigaşul infecţiilor

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit despre o legumă ieftină care aduce beneficii uimitoare pentru organism.

Te-ar mai interesa: Cancerul uterin: semne, simptome și rata de suprav...

Ceapa este ucigaşul infecţiilor, spune Lidia Fecioru la Antena 3.

„Ceapa vindecă foarte bine, pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare.

Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune.

Dacă copiii fac otită, mai ales în această periodă, luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă, tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche.

Te-ar mai interesa: Suferința în tăcere a femeilor: endometrioza. Medi...

Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie.

Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche. Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat, o punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon.

Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa”, a explicat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private