sâmbătă, iunie 3, 2023

Actor român, declarații șoc: Nu ştiu ce minune mai ţine poporul ăsta în picioare. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus

Din ce în ce mai mulți specialiști declară că pandemia de coronavirus se află pe ultima sută de metri. Totodată, din ce în ce mai multe țări relaxează măsurile restrictive.

Cu toate acestea, există oameni de cultură, actori, cântăreți, pictori, scriitori, care atrag atenția asupra impactului negativ colosal al pandemiei asupra psihicului uman, atât la nivel individual, cât și colectiv.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu dureri insuportabile, amenințată de me...

Dan Puric: „Pandemia nu se va termina. E făcută ca un serial, ca Elodia”

Actor român, declarații șoc: Nu ştiu ce minune mai ţine poporul ăsta în picioare. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus

Dan Puric a declarat recent că pandemia nu se va termina niciodată, că vor urma alte „pandemii ideologice, educaționale”. Toate aceste măsuri restrictive și stări de alertă își pun amprenta pe starea sufletească a oamenilor.

„Urmează o altă formă. Ea a fost lansată ca să fie serial ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale. Pandemia asta cu virus o să ţină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? 3 doze.

Ce mai faci Booster? Unii oameni sunt disperați. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Este evident, altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor. M-am gândit mult la felul în care au făcut-o.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Stresul, atacul de panic...

Știți că o pandemie, o stare de alertă, populaţia trebuie avertizată. Felul în care au făcut-o, semănau cu plutonierii ăia de la Aiud de o nesimțire şi o aroganță.

Nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor: haide domne’ să înfruntăm împreună. Pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.

Mi-a spus un şofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o ţară: nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic şi i-am pus un fular la sac. Înmormântările alea, închiderea bisericilor într-un mod brutal şi nejustificat asta rămâne şi este o rană.

Te-ar mai interesa: Eliminarea acidului uric. Alimente și băuturi reco...

Poporul român are memorie şi s-a suprapus. Este o rană râcâită. A trebuit să dea în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui şi acolo aproape au izbutit.

Nu ştiu ce minune mai ţine poporul ăsta în picioare”, a spus actorul la Antena 3. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private