Sari la conținut

Adina Alberts, mesaje disperate de la pacienți COVID: „Vor ajunge ei la ATI și noi vom stabili dacă trăiesc sau nu!”

Simptome de coronavirus

Adina Alberts, mesaje disperate de la pacienți COVID: „Vor ajunge ei la ATI și noi vom stabili dacă trăiesc sau nu!”

Medicul Adina Alberts a publicat pe contul său de Facebook o serie de mesaje disperate de la oameni care vorbesc despre diverse cazuri cu pacienți COVID. Unii aduc în discuție modalitățile greșite de tratament. Alții vorbesc despre neimplicarea unor cadre medicale. Toți oamenii, însă, vor și speră ca oamenii de știință să găsească cea mai bună modalitate de depășire a crizei de coronavirus.

Mesaj de la o asistentă medicală: Singura explicație este că trebuie „Să moara și capra vecinului”

Un mesaj de la o asistentă medicală…
„Bună ziua! Încep prin a vă felicita pentru tot ceea ce faceți! Sunt asistentă medicală într-o clinică privată, dar și voluntar în cadrul spitalului din localitatea în care locuiesc. Ieri am participat la o discuție care m-a indignat, căreia nu i-am dat curs pentru că mi-am dat seama că doamna respectivă adunase prea multe frustrări.
Totodată sunt îngrijorată că această mentalitate pleacă din mediul nostru profesional, de la locul nostru de muncă. Doamna asistentă la ATI ne-a spus următoarele, citez…”Vor ajunge ei pe mâna noastră, ăia care nu se vor vaccina, vor ajunge ei la ATI și noi vom stabili dacă trăiesc sau nu!„.
Apoi tot dumneaei a zis: „Am făcut vaccinul, un c…t. de vaccin deoarece am avut reacții urâte, dar deh, eu trebuie să plec în Turcia… Trebuie să mă și distrez„. Ea este colegă cu mine dar, din păcate, sunt multe care gândesc așa. Mă gândesc cu groază la cei care ajung pe mâna unor astfel de asistente, lipsite total de profesionalism și de empatie.”
Persoanele vaccinate capătă, în timp, tot felul de frustrări…
Probabil că atunci când, într-un final, au priceput și ei că riscurile reacțiilor adverse la distanță sunt reale, când au realizat că degeaba s-au vaccinat pentru că ei tot se pot infecta, tot se pot îmbolnăvi, tot stau în carantina 14 zile dacă intră în contact cu o persoană pozitivă, și tot nu vor putea călători fară un test negativ, devin furibunzi. De furie, dar și pentru că este oricum prea târziu să mai facă ceva, ei devin cei mai aprigi susținători ai vaccinării. Altfel nimeni nu înțelege ce Dumnezeu au cu cei care aleg să nu se vaccineze!!!
Singura explicație este că trebuie „Să moara și capra vecinului”.”

Mesaje disperate: Ivermectina a făcut ca eu să trec extrem de ușor prin boală

Un mesaj de la o prietenă virtuală…
„Am avut nenorocul de a mă infecta, atât eu cât și fetele mele, cu acest virus, cu toate că am fost extrem de precaute cu igiena, distanțarea și purtarea măștii. Dar așa a fost să fie. Ideea este că am văzut în tot acest timp că susțineți Ivermectina și voiam să vă spun că am apucat să iau o doză profilactic, cu o lună înainte de a mă infecta. Și încă două doze curativ, la infectare.
Părerea mea este că acest medicament a făcut ca eu să trec extrem de ușor prin boală. Lipsa gustului și a mirosului, atât! Fetele mele, în schimb, nu au luat profilactic, ci doar la infectare (ele având și astm bronșic sub tratament), dar au trecut relativ ușor, fără complicații.
Ce am vrut să vă expun este faptul că dr Musta recunoaște oarecum că acest medicament ajută, dar el spune că nu sunt suficiente studii și de aceea nu poate fi utilizat la scară largă. Poate că d-voastră vă scrie multă lume care a trecut mai ușor prin boală datorita acestui medicament. Deci și aceste mărturii reprezintă tot un fel de “studiu” care ne confirmă faptul că medicamentul chiar funcționează. Vă doresc mult succes în tot ceea ce faceți!”
Vă mulțumesc, dragi prieteni, pentru feedback-ul dumneavoastră. Comunicarea dintre noi ne ajută să înțelegem bine, să evaluăm, să alegem corect și să nu ne lăsăm manipulați.

Mesaje disperate: Unei fetițe de 13 ani i se administrează tratament cu KALETRA

Un apel de disperare, repetat, din Arad…
„Nu renunț și vă scriu în continuare… La Spitalul Județean din Arad, Secția Covid-Pediatrie-Infecțioase, Salonul 2, este internată de circa o săptămână o fetiță de 13 ani de la un centru de plasament din Sântana. Fetiței i se administrează tratament cu KALETRA, deși are o stare bună cu simptome ușoare. O cheamă LUCACI CĂTĂLINĂ…”
Kaletra este un antiviral care se administrează pacienților cu HIV. Reacțiile adverse la administrarea acestei substanțe sunt numeroase și foarte grave, printre care se enumeră:
  • Infecții ale căilor respiratorii superioare, infecții cutanate inclusiv celulită, foliculită și furuncul.
  • Anemie, leucopenie, neutropenie, limfadenopatie.
  • Modificări ale glicemiei, inclusiv diabet zaharat, hipertrigliceridemie, hipercolesterolemie, scădere ponderală, scădere a apetitului alimentar
  • Tulburări psihice, anxietate, coșmaruri, scădere a libidoului
  • Tulburări ale sistemului nervos, cefalee (inclusiv migrenă), neuropatie (inclusiv neuropatie periferică), amețeli, insomnie, accident vascular cerebral, convulsii, disgeuzie, ageuzie, tremor
  • Tulburări vasculare, hipertensiune arterială, tromboză venoasă profundă.
  • Pancreatită, Hepatită, Rabdomioliză, Osteonecroză, Alopecie, ȘI MULTE ALTELE!

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: