vineri, iunie 2, 2023

Adrian Sârbu, pe urmele lui Bill Gates. Predicții șoc despre viitorul omenirii: Următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol. Rusia va fi distrusă, se va întoarce în anii 50.

Bill Gates, unul dintre cei mai importanți filantropi ai secolului 21, are, pe lângă flerul în afaceri, și cunoștințe vaste și avansate într-o sumedenie de domenii. Tocmai din acest motiv, este cunoscut și pentru predicțiile exacte asupra viitorului.

Te-ar mai interesa: 7 boli pe care poți să le moștenești de la părinți...

În același mod, Adrian Sârbu, părintele Pro TV şi patronul Aleph News, este cunoscut pentru vizionarismul său. Sârbu a făcut recent o serie de declarații șoc cu privire la războiul din Ucraina. Potrivit fostului patron Pro Tv, „Rusia va fi distrusă”, iar în prezent „suntem într-un război mondial rece-cald”.

Adrian Sârbu, pe urmele lui Bill Gates. Predicții șoc despre viitorul omenirii: Următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol

Adrian Sârbu a afirmat că Rusia „cultural va involua, ceea ce este foarte grav, o altă tragedie”, iar ” următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol”.

„Am o imagine destul de precisă și nu foarte fericită despre ce va urma. Rusia va fi distrusă, se va întoarce în anii 50. Cultural va involua, ceea ce este foarte grav, o altă tragedie. Pentru că foarte mulți oameni vor simți că sunt pedepsiți pe nedrept și, avem un viitor al lumii care, astăzi, nu este deloc fericit.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

După mine, următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol. La aproape optzeci de ani de la al Doilea Război Mondial, avem fapte de genocid în Europa.
Suntem într-un război mondial rece-cald. Următoarea lună nu cred că va fi pace, poate va fi un armistițiu care înseamnă, practic, continuarea acestui război. Omenirea a intrat în altă etapă a evoluției ei.”

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Leon Dănăilă: “Adevărata maladie Alzheim...

„La aproape optzeci de ani de la al Doilea Război Mondial, avem fapte de genocid în Europa”

„Suntem într-un război mondial rece-cald. Următoarea lună nu cred că va fi pace, poate va fi un armistițiu care înseamnă, practic, continuarea acestui război. Omenirea a intrat în altă etapă a evoluției ei. După mine, următoarea lună o văd ca pe cea mai îngrozitoare lună a omenirii din acest secol. La aproape optzeci de ani de la al Doilea Război Mondial, avem fapte de genocid în Europa”, a spus Adrian Sârbu, duminică, la Aleph News.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu dureri insuportabile, amenințată de me...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private