Sari la conținut

Alarmă la secţia UPU a Spitalului Bagdasar-Arseni din Capitală. Pacienţii şi personalul au fost evacuaţi!

Spital
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Un incident a avut loc duminică dimineaţă la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar – Arseni, pacienţii şi personalul fiind evacuaţi, transmit reprezentanţii spitalului.

Alarma de gaze medicinale s-a declanşat în unitatea sanitară, dar conducerea spitalului a precizat că situaţia este sub control, iar activitatea va fi reluată în scurt timp.

Contactat de News.ro, purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Florin Bica, a afirmat că alarma s-a declanşat singură, el apreciind că, probabil, ”un senzor a inregistrat ceva eronat”.

Bica a precizat, însă, că aceasta este doar o supoziţie şi că o echipă tehnică verifică instalaţia. ”Totul a reintrat in normal, nu e nimeni pus in pericol”, a explicat medicul.

sursa foto: News.ro

”În cursul acestei dimineţi, în UPU Bagdasar, s-a declanşat alarma de gaze medicinale. Au fost evacuaţi cei câţiva pacienţi, precum şi personalul”, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Florin Bica.

Medicul a precizat că situatia este sub control şi că nu există victime sau pagube materiale. Conform lui Bica, alarma s-a opriti, iar activictatea va fi reluată în scurt timp.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel