Sari la conținut

Alexandru Arșinel, diagnosticat cu Covid. „Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”

Alexandru Arșinel, diagnosticat cu Covid. „Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”

În ciuda faptului că atât Alexandru Arșinel cât și soția sa au fost imunizați anti-covid, în urmă cu două luni, aceștia au fost testați pozitiv cu Covid-19. În vârstă de 81 de ani, actorul se află acum internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti.

Alexandru Arșinel, diagnosticat cu Covid. „Da, este adevărat!”

Potrivit fanatik.ro, actorul s-a testat imediat ce a avut simptome specifice coronavirusului. Vestea că are Covid, deși s-a vaccinat cu Pfizer, l-a dărâmat psihic pe directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.

„Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”,a declarat Arșinel, conform sursei citate.

Sotia lui Alexandru Arsinel a paralizat in urma unui accident stupid

Anul acesta, pe 22 august, Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au împlinit 54 de ani de când s-au întâlnit. Relația lor este una extrem de discretă, cei doi preferând să se bucure de dragostea pe care o împărtășesc departe de ochii presei.

Din păcate, pe lângă infectarea cu Covid, actorul suferă și de alte afecțiuni, iar printre ele se numără și diabetul.

În 2013, Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi. Reamintim că, la acel moment, intervenția a fost una controversată, mai ales când s-a aflat că actorul a primit transplantul chiar în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare.

Totodată, în 2017, actorul a fost supus unei intervenții la inimă, moment în care i-a fost montat un stent.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel