miercuri, martie 29, 2023

Actorul Alexandru Arșinel a fost din nou internat în spital, după ce a început să se simtă rău, conform Realitatea Plus. Săptămâna precedentă, acesta a mai fost tratat de medicii de la spitalul ”Matei Balș” din Capitală pentru COVID-19.

În 2013, acesta a fost supus unui transplant de rinichi, iar în 2017 a suferit o intervenție chirurgicală în urma unui infarct.

În urmă cu câteva zile, actorul, în vârstă de 81 de ani și soția sa erau la spital, ambii cu forme ușoare. Au avut norocul că au fost imunizați în urmă cu două luni.

Te-ar mai interesa: Leacul simplu și natural care te scapă de infecții...

„M-a luat puțin durerea de cap, puțină temperatură și atunci copiii mei care au avut mi-au spus: tată, trebuie să faci un test, iar la test la ieșit că am COVID”, a povestit actorul.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au fost diagnosticați cu coronavirus la două luni după ce s-au vaccinat cu Pfizer.

„În primul rând, vaccinul ne salvează viață. Avem o mare posibilitate așa să avem o formă ușoară a bolii, fără complicații. Gândiți-vă ce risc este pentru o persoană în vârstă, cu afecțiuni, și ce risc ar avea dacă nu ar fi vaccinată și ar face infecția. Ar putea face o formă gravă, care să îi pună viața în pericol”, a explicat Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase la Institutul ”Matei Bals”.

Te-ar mai interesa: OMS revizuiește recomandările de vaccinare împotri...

Arșinel s-a simțit rău și a apelat din nou la medici. Potrivit surselor Realitatea Plus, actorul, în vârstă de 81 de ani, a fost reintenat la spitalul ”Matei Balș”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private