vineri, august 19, 2022

Atacuri rechini. Încă două femei au fost atacate de rechini. Una din ele a avut nevoie să i se amputeze piciorul pentru a-i salva viața. Cea de-a doua a fost salvată de soțul ei care a sărit în apă după ea. 

Addison Bethea, o adolescentă din Florida, i s-a amputat o parte a piciorului drept, deasupra genunchiului, după ce a fost atacată de un rechin joia trecută.

„Cel mai bun scenariu pentru Addison și cea mai bună opțiune de a o aduce înapoi la cea mai normală viață posibilă”, a spus declarat mama tinerei, potrivit NBC News.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

Mușcătura rechinului a afectat considerabil piciorul drept al lui Addison Bethea, a declarat duminică Tallahassee Memorial HealthCare, după ce a fost finalizată a doua operație. Potrivit autorităților americane, Bethea, în vârstă de 17 ani, a fost atacată de un rechin de 2,5 metri în largul Keaton Beach, Florida.

Atacurile rechinilor, rare în zona unde se afla a doua victimă

La rândul ei, Lindsay Bruns, 35 de ani, a fost atacată de un rechin tot în Florida. Femeia, care este mama a două fetițe în vârstă de 7 și 5 ani, s-a ales cu răni grave, după ce prădătorul a mușcat-o de piciorul drept.

Atacul a avut loc la data de 29 iunie, iar autoritățile americane spun că un astfel de eveniment este rar în zona în care se afla Lindsay Bruns.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

Femeia a fost salvată de soțul ei, Luke Bruns, care a sărit după ea în apă, informează Miami Herald. Pentru a încerca să oprească sângerarea abundentă de la piciorul drept al soției sale, bărbatul a folosit o frânghie pe post de garou. Apoi, el a sunat la numărul de urgență 911 și a cerut ajutor. Lindsay Bruns a fost transportată de urgență la spital, acolo unde a avut nevoie de 11 transfuzii de sânge și de trei intervenții chirurgicale.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...

„I-au reconstruit toți mușchii și țesuturile de la picior. Acum așteptăm să vedem dacă totul va merge spre bine”, a declarat soțul femeii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private