miercuri, octombrie 5, 2022

O femeie s-a căsătorit cu ea însăși: „Nu voi divorța niciodată de mine. Mă voi iubi mai presus de orice pe mine însămi”.

Oamenii nu trăiesc doar în monogamie sau poligamie. Iată că sologamia sau tendința de a te căsători cu tine, devine o modă. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să „facă pereche” cu ei înșuși, pentru că ei cred că fericirea lor nu depinde de ceilalți.

Te-ar mai interesa: Alimentul care trebuie scos din dietă. Profesorul ...

Cris Galera: Lingerie model marries HERSELF to preach 'self-love'! | MEAWW

Este și cazul unui model plus-size de lenjerie intimă și influencer din Brazilia. Cris Galêra a hotărât să se ia singură de nevastă. Potrivit NY Post, a ales o rochie albă cu un colier simplu care să îi scoată în evidență trăsăturile. S-a machiat singură și s-a condus singură la altar în Sao Paulo, unde și-a jurat credință veșnică.

„Nu mi-a fost rușine, m-am dus hotărâtă la biserică. Mi-am făcut singură machiajul și părul și toată lumea se uita la mine pentru că nu aveam un logodnic alături”.

Galêra a recunoscut că problemele din relațiile anterioare au determinat-o să facă acest pas spunând: „Bărbații au dificultăți în a fi loiali sau a sta cu o singură femeie. Vor mai multe în același timp.”

Te-ar mai interesa: Așa apare cancerul. Preot: Lovim în organe în func...

Instagramo modelis skatina pasiskiepyti nuo COVID-19 neįprastu būdu: seksualus raginimas jau davė vaisių – vyrai neatsispyrė - DELFI Veidai

O femeie s-a căsătorit cu ea însăși: „Nu voi divorța niciodată de mine”

„Majoritatea oamenilor au apreciat ideea și li s-a părut interesantă. Ei cred că glumesc, dar chiar m-am căsătorit cu mine! Și unele femei au spus că vor face același lucru ”, a spus Galêra. Femeia a adăugat că a fost curtată de „mii ”de bărbați pe Instagram, care s-au oferit să se căsătorească cu ea.

„Nu voi divorța niciodată de mine, dar, de asemenea, dacă va apărea o nouă iubire, voi dori să trăiesc experiența. Voi pune persoana respectivă pe locul doi, pe primul loc voi fi mereu eu,” a mai spus brazilianca.

Te-ar mai interesa: Schimbări dramatice: Ochii spun cât mai ai de trăi...

Galêra, care va călători în luna de miere atât la Paris, cât și la Londra, în noiembrie și este optimistă în ceea ce va urma după luna de miere.

„Cel mai distractiv a fost sentimentul de împlinire și mândrie în a mă căsători cu mine … Nu voi fi dezamăgită, nu-mi voi trăda încrederea și mă voi iubi mai presus de orice pe mine”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private