Sari la conținut

Anca Pandrea a aflat din ce cauză leșină. Medicul i-a spus că trebuie neapărat să consume acest INGREDIENT

Anca Pandrea a aflat din ce cauză leșină. Artista se confruntă cu probleme de sănătate de mai mulți ani de zile și spune că a aflat într-un final care este motivul pentru care leșină.

În ultimii ani, Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Îndrăgita actriță spune că a leșinat de mai multe ori, lucru care a pus-o serios pe gânduri. Ulterior, soția regretatului Iurie Darie a aflat ce anume îi provoca aceste simptome.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat.

Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă.

Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

„Nu puteam mișca mâna stângă”

Actrița a tras o sperietură uriașă atunci când a leșinat ultima dată. Anca Pandrea s-a trezit pe jos, și, ca și când nu ar fi suficient, din cauza căderii și-a fracturat mâna.

„Am stins lumina în bucătărie și în curte iar pe hol, când să pun mâna pe clanță, m-am trezit jos. M-am tras până la pat. Nu puteam mișca mâna stângă, am început să dau telefoane.

Era ora 22.00, mi-a răspuns Dana, o prietenă, am chemat-o, m-a îmbrăcat și ne-am dus la Spitalul de Urgență Floreasca. Am osul fracturat puțin mai jos de umăr, sunt cu orteză.

Am avut mare noroc că Dumnezeu mi-a trimis un rezident să mă vadă, doctorul Boloș, căruia vreau să-i mulțumesc. Am fost la radiografie, la camera de triaj a venit și Victor.

În nici zece minute, era și el la Urgențe. Apoi am căutat până la 3 noaptea o farmacie non-stop care să și aibă medicamentul prescris. Am la orteză vreo 20 de arici, ne chinuim, nu-i nimeresc să-i deschid să-mi dau cu cremă”, a spus Anca Pandrea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.