miercuri, februarie 8, 2023

În imaginile postate de Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, artista pare să fi descoperit secretul tineriții fără bătrânețe. Însă imaginea postată de Anca Țurcașiu, needitată, ridică semne de întrebare. Cele două au participat recent la un eveniment monden.

Anca Țurcașiu și Loredana fac parte din distribuția musicalului „Mamma mia!”, iar recent s-au întâlnit la un eveniment monden, unde s-au fotografiat împreună.

Te-ar mai interesa: Un medic din Cuba dezvăluie rețeta naturală pentru...

Deși filtrele au devenit specialitatea tuturor în mediul online, de data aceasta Anca Țurcașiu a ales să posteze o imagine fără filtre.

Are sau nu Lori operații estetice?

De-a lungul timpului s-a zvonit că Loredana Groza ar fi apelat la ajutorul medicului estetician, dar ea a negat mereu. Transformarea vedetei din ultimii ani a stârnit multe semne de întrebare printre fani. Artista susține că nu trebuie să se justifice în fața nimănui.

„Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Te-ar mai interesa: Un medicament luat frecvent de oameni ar putea cre...

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează.

Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta. Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi.

Te-ar mai interesa: Băutura care ajută la reducerea riscului de forma...

Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea.

De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, declara Loredana Groza pentru Fanatik.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ce înseamnă un gram de sare și cum ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private