miercuri, mai 31, 2023

Arsenie Boca, profeție cutremurătoare: „Vor veni vremuri foarte grele. România va fi înconjurată de flăcări”. Îndemnul Părintelui: „Faceţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi”.

Una dintre cele cele mai profetice mesaje transmise de Părintele Arsenie Boca pare să descrie cu exactitate zilele pe care le trăim astăzi. Criza, generată de pandemia de coronavirus dar și de războiul de la granițele României, pare să se transforme cu repeziciune într-un economică.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

Arsenie Boca, profeție cutremurătoare: „Vor veni vremuri foarte grele. România va fi înconjurată de flăcări”

Frica e cel mai mare dușman al omului, obișnuia să spună mereu Sfântul Ardealului. Românii trec printr-o perioadă grea și „doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi”.

„Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul.

Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici.

Te-ar mai interesa: Cât de periculoasă este alergia la ambrozie. Român...

Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei. Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol.

Nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!

Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, sunt doar câteva dintre profețiile lui Arsenie Boca.

 

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

De ce trebuie să faci semnul crucii pe toate alimentele pe care le consumi

Totodată, întrebat de oameni ce pot face în cazul unor alimetelor tot mai pline de chimicale și cum pot ști că mănâncă sănătos, părintele Arsenie Boca i-a îndemnat pe oameni să facă semnul sfintei cruci pe alimente, înainte de a le mânca.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii obișnuiau să facă întotdeauna semnul sfintei cruci pe alimente şi nu numai, deoarece spuneau că are puteri miraculoase. Fie că îl făceau înainte de masă, fie deasupra alimentelor, dar mai ales deasupra pâinii, semnul crucii este un obicei riguros de la care oamenii nu se abăteau.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Motivul? Potrivit Părintelui Arsenie Boca, semnul sfintei cruci are puterea de a distruge otrava sau răul pe care îl poate produce consumul respectivelor alimente.

„Faceţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De-ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit”, spunea marele duhovnic român.

Cine a fost Arsenie Boca

Arsenie Boca (n. 29 septembrie 1910, Vaţa de Sus, Hunedoara – d. 28 noiembrie 1989, Mănăstirea Sinaia, Prahova) este considerat una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei româneşti.

A fost părinte ieromonah, teolog şi pictor de biserici, stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop. Odată cu instaurarea regimului comunist în anul 1945, Arsenie Boca a intrat în atenţia Securităţii ca opozant al regimului.

Până la sfârşitul anilor 1950, stareţul a trecut prin calvarul anchetelor şi al arestărilor. A fost închis la Securitatea din Braşov, apoi dus la Canal. A ajuns în închisoarile Jilava, Timişoara şi Oradea. După eliberarea din temniţele comuniste, Arsenie Boca nu şi-a mai putut relua activitatea de preot.

Totuşi, Securitatea l-a urmărit aproape până în ultimele săptămâni dinaintea morţii sale, în 1989. Mănăstirea Prislop, unde Arsenie Boca a slujit în anii 1950 şi unde a fost înmormântat, a devenit unul dintre cele mai aglomerate locuri de pelerinaj din România.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private