luni, septembrie 27, 2021

Julia Roberts, celebra actriță în vârstă de 50 de ani este bolnavă, iar ultima sa apariție este îngrijorătoare, întrucât a slăbit enorm.

Superba ”frumușică” a descoperit boala de care suferă în urmă cu câțiva ani, dar a început să își facă prezența în viața ei din ce în ce mai mult, amenințându-i viața și sănătatea.

Trombocitopenia sau purpura este o boală a sângelui, care se manifestă printr-un număr foarte scăzut de trombocite, fapt ce implică o coagulare deficitară a sângelui. Se pare că acesta este și motivul pentru care Julia Roberts a pierdut foarte mult în greutate în ultimul timp, informează presa internațională, după ce actrița și-a făcut apariția, în urmă cu câteva zile, la Festivalul de Film din Toronto.

Actrița a descoperit boală în urma frecventelor vânătăi care îi apăreau pe corp, fără niciun motiv. Deși este sub tratament de câțiva ani, medicii atenționează că boala rară de care suferă Julia Roberts poate fi mortală, având în vedere că cel mai periculos simptom este hemoragia.

În plus, în presa internațională au apărut informații conform cărora Julia Roberts s-ar fi născut cu probleme grave de vedere la un ochi, motiv pentru care este obligată să poarte mereu ochelari, iar acestă boală i-ar putea afecta vederea definitiv, astfel încât actrița ar putea rămâne oarbă. Trombocitopenia este, de asemenea, vinovată de agravarea artritei, o altă boală cu care Julia Roberts se confruntă de câțiva ani de zile.

Din păcate, nici în plan personal nu îi merge grozav, presa internațională a scris că nu se mai înțelege cu soțul său în vârstă de 49 de ani, Danny Moder.

Ultimele stiri