vineri, februarie 3, 2023

Băutura pe bază de miere care te întinerește. Face minuni în cazuri de infertilitate, frigiditate și impotență.

Denumit şi „băutura zeilor”, hidromelul sau miedul este o băutură ce se obţine din fermentarea mierii de albine.

Din păcate există puţini apicultori ştiu să o prepare. Mai mult, o mare parte dintre cei care au reușit au fost nevoiți să renunțe, din cauza legislaţiei, produsul fiind considerat o băutură alcoolică.

Te-ar mai interesa: La ce să fim atenți în această perioadă. Medic: Po...

Băutura zeilor a ajuns marcă înregistrată în Maramureș

Băutura pe bază de miere care te întinerește

Se crede că hidromelul si-ar avea originea în Babilon. Încă din acea vreme, cu peste 4000 de ani în urmă, oamenii știau care sunt beneficiile băuturii pe bază de miere. Pe lângă faptul că vindeca rănile, ajuta la redobândirea poftei de mâncare și a poftei de vița. Era apreciat și ca remediu contra sterilității și impotenței.

Hidromelul a fost apreciată și de greci şi romani. Legenda spune că hidromelul era o băutură rezervată zeilor, fiind apreciată pentru proprietăţile pe care le are, date de faptul că tot ce conţine mierea, polenul, plantele aromatice, se transferă în băutura obţinută.

Te-ar mai interesa: MANIFEST PENTRU ARMONIE ȘI FEMINITATE. Cum te preg...

Hidromelul, mod de preparare

Hidromelul se poate prepara simplu, si acasa, respectand cantitatile si timpul de macerare.

  • Intr-o sticla sau un borcan de un litru se pun opt linguri de miere de albine polifloră lichidă și o jumătate de linguriță de polen de albine peste care se toarnă apă plată sau apă de izvor.
  • Vasul se închide ermetic și se lasă la macerat, la temperature camerei, timp de două zile, agitându-se de trei, patru ori pe zi.
  • Băutura care rezultă are un gust plăcut, acrișor și acidulat, ușor alcoolizat, cu efecte stimulente nervoase, tonice si chiar euforizante.
  • Se beau două, trei pahare pe zi, de preferință pe stomacul gol.

Potrivit viata-libera.ro, hidromelul este o bautura cunoscuta mai ales pentru calitatile sale afrodiziace, dar si pentru gustul si aroma, extrem de placute.

Hidromelul: ce este si cum pot face profit apicultorii din ea

Băutura pe bază de miere care face minuni în cazuri de infertilitate, frigiditate și impotență

Stimuleaza circulatia sanguina, inclusiv la nivel genital, normalizeaza activitatea hormonala si are efect energizant. Se recomanda atat femeilor care sufera de frigiditate, cat si barbatilor, in caz de impotenta sexuala.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre măștile de protecție. S-a aflat du...

In caz de menopauza prematura, se face o cura de 60 de zile cu hidromel, bandu-se cate un pahar pe stomacul gol, inainte de mesele principale. Hidromelul se recomanda, de asemenea, convalescentilor si celor care nu au pofta de mancare, cate o jumatate de pahar, cu 20 de minute inainte de fiecare masa.

Persoanele care au carente de minerale si oligoelemente pot face o cura de 20 de zile, perioada in care sa bea cate o jumatate de litru de hidromel pe zi, aceasta bautura avand in compozitia sa toate mineralele mierii si ale polenului.

Te-ar mai interesa: Catinca Roman: Nu prea mă apuc să intru în polemic...


Mierea de albine conține substanțe care îi conferă valoare terapeutică

Este cunoscut faptul că mierea de albine are în compoziția sa apă biologică și peste 400 de substanțe necesare pentru a trăi.

  • O linguriță de miere conține zaharuri, vitamine, minerale, enzime, substanțe care îi conferă o uriașă valoare terapeutică.
  • Cele mai importante vitamine pe care le conține mierea sunt cele din complexul B și, în cantități ceva mai mici, vitaminele C, A, D si K.
  • De asemenea, în miere se regăsesc numeroase minerale: potasiu, calciu, magneziu, fosfor, seleniu, crom si iod.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private