Sari la conținut

Bianca Drăgușanu le ironizează pe tinerele care au facultate: „Eu am şcoala vieţii. Îmi deschid școala de dive”

Bianca Drăgușanu le ridiculizează pe tinerele care muncesc din greu să termine o facultate. Vedeta se laudă că ea nu are nicio școală finalizată, în timp ce fostele ei colege, cu studii superioare, lucrează pe un salariu minim pe economie.

Blondina recunoscută pentru numeroasele operații estetice și pentru relațiile amoroase nu regretă că nu a reușit să termine o facultate pentru că ea se laudă cu „școala vieții”.

Bianca Drăgușanu s-a născut în Hunedoara și a absolvit doar studiile preuniversitare, obținând media 8,95 la bacalaureat. Blondina susține că viața grea și sărăcia au impulsionat-o să muncească din greu, motiv pentru care este mândră de unde a ajuns în viață fără nici o facultate, comparativ cu alte tinere de vârsta ei cu câte trei facultăți.

„Mi-am dat seama că cea mai bună școală-n viață care m-a ajutat pe mine să reușesc este, de fapt, școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două, trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu n-am reușit să termin facultate, dar am tot ce-mi trebuie”, a spus Bianca.

Citeste si:

Vedeta, care are propriul business în domeniul vestimentar, a început două facultăți, dar nu a terminat niciuna. S-a înscris la Facultatea de Științe Economice și Management, pe care a abandonat-o însă. A ajuns să fie atrasă te televiziune, așa că a început studiile la Intact Media Academy, însă nu le-a finalizat nici pe acestea.

Școala de dive

Deși nu are nici o diplomă de studii superioare, blondina își va deschide școala de dive.

„Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, că stau cu copilul sau că duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul”, declara Bianca Drăgușanu, dând astfel de înțeles de ce e îndreptățită să predea această „artă”.

De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, spunea Bianca la mijlocul lunii iulie.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu a recunoscut că are peste 30 de intervenții estetice la activ și că nu are de gând să se oprească aici, cât timp își permite să apeleze la specialiști.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva.

Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor”, a mărturisit Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

Medicul ei estetician, Alexandra Filip, a analizat-o pe Bianca în direct și a enumerat intervențiile pe care aceasta le-a făcut până acum.

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are, că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.

„Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare”, a dezvăluit Bianca în cadrul aceluiași interviu.

„S-a lucrat și la fund, dar face si sală”, a spus medicul Alexandra Filip, la Teo Show.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.