miercuri, septembrie 22, 2021

Vine sfârșitul pandemiei? Bill Gates a făcut anunțul mult așteptat. Când ne putem întoarce la normalitate

Fundaţia Bill şi Melinda Gates – cea mai mare fundaţie privată din lume – a donat până acum cel

puţin 1,75 de miliarde de dolari pentru lupta împotriva pandemiei. Aici este inclus şi suportul financiar acordat unor companii producătoare de vaccinuri şi potenţiale tratamente.

Până la sfârșitul lui 2022 ne putem întoarce la normalitate

Programul COVAX, susţinut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Alianţa Globală pentru Vaccinuri şi Imunizare (GAVI), îşi propune să asigure 2 miliarde de doze de vaccin pentru ţările cu venituri mai mici până la sfârşitul anului 2021. Iniţiativă COVAX își dorește să asigure accesul egal rapid la vaccinurile contra COVID-19 tuturor ţărilor.

Miliardarul

Bill Gates, care a renunțat la funcția de președinte al Microsoft Corp în 2014, consideră că pandemia de coronavirus este „o tragedie incredibilă”. Potrivit Reuters, Gates consideră singura veste bună din această perioadă este „accesul la vaccinuri”. Bill Gates a anunțat, de asemenea, când ar trebui să revină lumea la normal.

„Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”, a declarat Bill Gates.

Bill Gates îi încurajează pe oameni să consume carne sintetică

Miliardarul american obișnuiește să răpundă întrebărilor care i se pun de către tineri, pe platforma REDDIT. Ulterior,

acesta publică pe blogul personal o parte dintre întrebările și răspunsurile oferite. Încălzirea globală are, în mod clar, un aport extrem de important în creionarea viitorului.

„Situația se înrăutățește în timp și ecosistemele naturale dispar. Migrația departe de zonele din jurul ecuatorului va fi masivă, din cauza creșterii temperaturii. Nu vom putea susține o populație numeroasă dacă se încălzește mult.

Întrebat care crede că sunt cele mai importante lucruri pe care le pot face cetățenii obișnuiți pentru a-și reduce amprenta de carbon, Gates crede că fiecare persoană ar trebui să

se implice politic. Bil Gates crede, de a semenea, că oamenii ar trebui să sonsume carne sintetică.

„Vocea ta politică este cel mai important lucru. Educarea și convingerea oamenilor din toate partidele politice să aibă grijă vor face o mare diferență. Apoi, puteți consuma mai puțin și atunci când consumați, cumpărați produse ecologice, cum ar fi mașinile electrice sau carnea sintetică.”
În legătură cu carnea sintetică, Bill Gates a dezvăluit locul în care se găsește cel mai bun burger din Seattle. Magnatul a precizat câteva locații. Cu toate acestea, Gates a subiliniat că el îi încurajează

pe oameni să cosume burgeri din carne sintetică.

Ultimele stiri