sâmbătă, octombrie 1, 2022

Mesajul sfâșietor trimis de Elena Udrea fiicei: „L-am rugat pe Dumnezeu…” Din spatele gratiilor, Elena Udrea încearcă să fie alături de fiica sa de ziua ei…

Aflată în închisoare, Elena Udrea a transmis fiicei sale, Eva Maria, un mesaj emoționant. Într-o postare pe pagina de Facebook a fostului policitian, Udrea îi transmite fiicei cele mai calde urări și îi spune cât de mult o iubește.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! ❤️
Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi.
Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!
Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea!
Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”.
Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! (Mama)”, a postat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.
Reamintim că Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private