marți, octombrie 4, 2022

Repetiții pentru iarnă: Val de aer polar peste România. Cât durează. Iarna pare că ne pregătește pentru ce va urma, așa că, încă de la începutul toamnei, avem parte de temperaturi scăzute. 

Pregătirile de iarnă au început deja cu temperaturi scăzute, pe timpul nopții fiind destul de frig iar la munte a nins deja.  De altfel, meteorologii anunță temperaturi scăzute în următoarele zile, ploi și vijelii, iar la munte episoade de lapoviță și ninsoare.

Te-ar mai interesa: Octavian Jurma: Pandemia nu s-a terminat! Valul 7 ...

În majoritatea țării, vremea este mai rece decât ar fi fost normal acum, la începutul toamnei.

Deși față de cele 3-6 grade din orele dimineților cerul va fi aproape lipsit de nori, vom ajunge la temperaturi de 24-25 de grade, în cele mai calde dintre zile, și vor fi și regiuni din interiorul arcului carpatic în care temperaturile la amiază se vor opri la 12-14 grade, notează ziare.com.

Când va fi cea mai rece zi

Se preconizează ca cea mai rece zi la nivel de țară să fie vineri, în regiunile sudice temperaturile să nu treacă de 19-20 de grade.

Dar pentru regiunile din interiorul arcului carpatic, Maramureș, Transilvania, ziua de azi și cea de mâine este posibil să fie cele mai reci. La mijlocul zilei, maximele abia vor atinge 11-13 grade, a mai spus meteorologul.

Te-ar mai interesa: Medic neurolog: Lecitina nu are efect. Iată ce tru...

În ceea ce privește episoadele de vânt puternic, cu siguranță se vor mai resimți intensificări ale vântului și în zilele următoare, însă nu cu intensitatea, extinderea și durata de ieri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private