duminică, septembrie 25, 2022

Este clar, Elizabeth Hurley a găsit secretul tinereții fără de bătrânețe. Actrița celebră și-a făcut apariția pe plajele din Maldive, unde a făcut un set de poze, care i-a lăsat pe fani fără respirație. Britanica a afișat un trup pe care orice adolescentă ar fi invidioasă.

Care este secretul divei? După ce l-a născut pe fiul ei, Damian, în 2002, a început să aibă mare grijă la dietă. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte. Nu pune gura pe dulciuri. În loc de mic dejun, bea o cană cu apă călduţă.

Te-ar mai interesa: Reghecampf a mers prea departe: Scandalul cu Anama...

Face zilnic gimnastică şi doarme opt ore pe noapte, însă adesea se duce înfometată la culcare. Medicul nutriţionist i-a interzis să mai bea cafea şi vin, dacă vrea să nu-şi strice tenul şi să nu se îngraşe. S-a conformat şi acum bea doar vodcă în care pune apă minerală şi  lămâie.

Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996). Are o avere de 35 milioane $.

Te-ar mai interesa: Vestea pe care credincioșii trebuie să o afle! Mân...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private