marți, noiembrie 30, 2021

Este clar, Elizabeth Hurley a găsit secretul tinereții fără de bătrânețe. Actrița celebră și-a făcut apariția pe plajele din Maldive, unde a făcut un set de poze, care i-a lăsat pe fani fără respirație.

Te-ar mai interesa: Sfântul Andrei, tradiții, obiceiuri și supersitiți...

Britanica a afișat un trup pe care orice adolescentă ar fi invidioasă.

Care este secretul divei? După ce l-a născut pe fiul ei, Damian, în 2002, a început să aibă mare grijă la dietă. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte. Nu pune gura pe dulciuri. În loc de mic dejun, bea o cană cu apă călduţă.

Face zilnic gimnastică şi doarme opt ore pe noapte, însă adesea se duce înfometată la culcare. Medicul nutriţionist i-a interzis să mai bea cafea şi vin, dacă vrea să nu-şi strice tenul şi să nu se îngraşe. S-a conformat şi acum bea

Te-ar mai interesa: Președintele Biden: Vaccinarea întregii lumi, nece...

doar vodcă în care pune apă minerală şi  lămâie.

Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996). Are o avere de 35 milioane $.

Te-ar mai interesa: Alimente cu efect antiviral. Nutriționist: Ajută l...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri