Sari la conținut

Carmen Brumă: Alimentul pe care e bine să-l mâncăm înainte de masa de Paște

Rețete si Vedete

Ce trebuie să faci ca să nu te îngrași de Paște. Carmen Brumă a oferit câteva sfaturi și trucuri interesante, pentru a face față Sărbătorilor fără kilograme în plus.

„Am următoarele soluții pentru a nu ne îngrășa de Paște. Înainte de a te duce și a mânca masa principală de Paște, faceți un antrenament din „Abonamentul de urgență”, „Supersilueta” sau din „3S” (n.r. – acestea sunt cărțile scrise de Carmen Brumă). Sunt ideale.

Apoi te duci la masă, iar la început mănânci o salată sau măcar trei-patru-cinci linguri dintr-o salată verde sau dintr-o salată de legume crude, iar apoi mănânci ce vrei tu: friptură, ouă, drob, desert, ce se mănâncă la masa de Paște. Mănânci practic ce îți dorești. Apoi mergi pe jos acasă. Trebuie să faceți minimum 2.000 de pași, un număr absolut rezonabil. Dacă puteți mai mult, foarte bine”, a zis Carmen Brumă pe Instagram.

„De ce să mâncăm o salată verde înainte de masa de Paște? Pentru că are fibre, ne satură, vom mânca mai puțin, fără să ne dăm seama. Aceste fibre din legumele crude ne vor ajuta să aplatizăm vârful glicemic provocat de masa de Paște”, a mai spus Carmen Brumă.

„Dacă vă țineți de schema aceasta și nu considerați că Paștele are o săptămână, aveți șanse mari să nu vă îngrășați”, a subliniat Carmen Brumă.

Rețete si Vedete

Carmen Brumă: 3 greșeli frecvente atunci când vrei să slăbești

Carmen Brumă a dezvăluit pe pagina sa de socializare 3 greșeli frecvente pe care le faci atunci când vrei să slăbești.

„3 greseli frecvente atunci cand vrei sa slabesti:

1. Confunzi ” mancatul sanatos” cu mancatul in deficit caloric. Alimentele sanatoase ingrasa deci trebuie sa fii atent la cantitati!

2. Mananci fara grasimi! Chiar daca au 9 cal pe gram ele sunt importante pt buna functionare a creierului si absorbtia nutrientilor. Un iaurt cu 0% grasimi, chiar daca are mai putine calorii decat unul integral, nu-ti va da o senzatie de satietate.

3. Mananci in deficit caloric pana vineri si in fiecare weekend trișezi”, a scris Carmen Brumă pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel