Sari la conținut

Carmen de la Sălciua dă cărțile pe față! Câte operații estetice ar de fapt? WOW

Carmen de la Sălciua este total diferită față de momentul în care s-a lansat în industria muzicală și de multe ori a fost întrebată câte operații estetice a suferit până în prezent.

Fiind o fire deschisă din fire, aceasta nu s-a sfiit să recunoască că a apelat la bisturiul medicilor pentru a obține înfățișarea la care a visat.

Deși pe contul ei de socializare, cu fiecare poză postată, fanii încep să o critice că exagerează cu operațiile estetice, aceasta a reacționat și a răspuns. Cântăreața a precizat faptul că singurele intervenții la nivelul feței ar fi acidul hialuronic din buze, operația de rinoplastie și fațetele dentare.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vedea! Din păcate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.

Are sau nu Carmen de la Sălciua silicoane?

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a continuat artista, despre faptul că se spune că are silicoane. Cu mai mult timp în urmă, Carmen le povestea fanilor săi despre complicațiile cu care s-a confruntat după operația de rinoplastie. Se pare că, la momentul respectiv, nu putea să respire decât pe gură.

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație, a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, a povestit Carmen de la Sălciua pe Instagram, la scurt timp după ce și-a făcut operația de rinoplastie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel