luni, ianuarie 30, 2023

Ce poză a ales Regele Charles pentru felicitarea de Crăciun – prima felicitare de Crăciun în calitate de rege. Fotografia este realizată de Sam Hussein, pe vremea când Charles era prinț.

Regele Charles și regina Camilla au ales fotografia pentru felicitarea de Crăciun din acest an. Este prima felicitare de Crăciun pe care Charles o trimite în calitate de rege.

Potrivit publicației Mirror, Palatul Buckingham a dezvăluit fotografia duminică, după selecția primei felicitări de Crăciun de când Charles a devenit rege.

Te-ar mai interesa: Un pastor spune că a murit și a ajuns în iad. Demo...

Fotografia a fost realizată pe vremea când Charles era prinț

Fotografia a fost realizată în septembrie de către fotograful premiat Sam Hussein și îi arată pe Charles și pe Camilla zâmbind la Braemar Royal Highland Gathering.

Sursa: Mirror

În fotografie, se poate vedea profilul regelui, îmbrăcat într-un costum din tweed cu cravată cu roșu, verde și bej. Perfect pentru Crăciun, nu-i așa?

Camilla poartă un costum verde, pălărie cu pană de fazan și cercei cu perle.

Mirror notează că fotografia a fost făcută în data de 3 septembrie, cu 5 zile înainte de moartea reginei Elisabeta a II a, pe vremea când Charles era încă Prinț de Wales.

 

 

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Zicala ”gras și sănătos” e cât ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private