sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Adina Moldovean, consultant spiritual, vorbește despre problemele din spatele unor diagnostice precum cancerul. Din punctul ei de vedere, la baza dezvoltării unei astfel de boli, stă iubirea de sine, aceasta subliind cu această ocazie importanța rugăciunii în astfel de momente. Consultantul spiritual susține că „puterea mentală e un prim pas spre vindecare, iar cancerul e o boală a sufletului”

Te-ar mai interesa: Cea mai proastă veste a zilei! Un medic avertizeaz...

“Există o cauză spirituală a bolilor. Dacă nu dezvolţi iubirea de sine nu ai cum să devii un om sănătos. În plus, e important şi cum ne rugăm.

Din cărţile sfinte, de acum 4.000 de ani, ştim că există un tot: corp-minte-suflet. Şi cum am putea noi să avem grijă de corp fără să tratăm sufletul? Toate sunt interconectate şi generează un avertisment, iar acesta este boala.

Dacă aceste evenimente trenează şi nu le-am conştientizat se transformă în boli mai grave.

Cancerul e o ranchiună la nivel subtil

Am la cabinet oameni care vin cu cancer, boli autoimune, dar nu conştientizează. Cancerul e o ranchiună la nivel subtil care nu s-a dezvoltat într-o iertare şi s-a ancorat într-o energie negativă.

Te-ar mai interesa: Sarea, ingredientul cu “o mie de utilizări&#...

Ea a generat sufocarea celulelor noastre şi a făcut să se ajungă la aşa-numitul diagnostic de cancer.

Spun “aşa-numitul” pentru că sunt oameni cu puterea mentală să nu accepte diagnosticul şi acesta e un prim pas spre vindecare. E senzaţional dacă poţi să faci asta.

Au venit la mine oameni care mi-au spus ca au metastază şi le-a dat medicul trei luni de trăit. Epuizaseră toate celelalte metode şi au reuşit, trăiesc şi acum după cinci ani.

Te-ar mai interesa: Andreea Marin: Pericolul e doar în mintea ta. Mă A...

Cancerul nu a fost vindecat total, dar a ieşit din metastază, pentru că omul a reuşit să se schimbe, să facă iertarea în corpurile subtile.

Puterea mentală e un prim pas spre vindecare, iar cancerul e o boală a sufletului”, a spus consultantul spiritual Adina Moldoveanu, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private