miercuri, mai 12, 2021

Luna Nouă din iunie reprezintă o nouă deschidere foarte importantă pentru toți oamenii care doresc să o ia de la început, cu alte baze. Am experimentat o suită de curățări energetice în toate aceste luni

de la începutul lui 2019, iar acum ni se permite să culegem roadele.

Luna Nouă este asociată tot timpul cu un pas nou, o idee nouă, un cuvânt nou, ambiții și obiective noi, o haină nouă unui proiect mai vechi, iar in semnul de aer al Gemenilor, noutatea se propagă prin cuvânt, gând, mișcare, rude, mediul apropiat, studii, comunicare, șmecherii, viclenii, inteligența practică.

Semnul Gemeni guvernează gândurile și percepțiile noastre; acestea ne pot întemnița sau ne pot elibera. Problema acestui semn ține de dualism, de personalitatea dublă și care este simbolizată în mitologie de frații misterioși Castor

si Pollux.

Așadar, această Lună Nouă în Gemeni are o importanță deosebită în conștientizarea controlului treptat al sufletului prin propriile noastre eforturi, prin propriile noastre acțiuni și ganduri, prin dezvoltarea cunoașterii, iar în final, prin recunoașterea înțelepciunii eterne și divine a sufletului nostru, potrivit adriana-astro.com.

Luna Nouă. Pământul este locul unde învățăm din experiențele personale, este locul unde cunoașterea este câștigată și unde această cunoaștere trebuie transformată în înțelepciune.

Acum, Mercur este tot în Gemeni și merge de mână cu Latona(asteroidul 639), anunțând

o nouă ordine. Mercur ne învață că există un tărâm magic al existenței, cu cât ne aliniem mai mult și ne urmăm vocea sufletului, cu atât ne trezim la adevărata viață. Ironia este că mintea noastra rațională respinge magia, nu crede decât ce vede și aude, vrea să înțeleagă și să controleze această magie. Dar când renunțăm la control, la nevoia de a înțelege divinitatea cu mintea pământească, Mercur dă aripi sufletului, intuiției noastre.

Citiți întreaga previziune astrală pentru momentul de Lună Nouă AICI

Ultimele stiri

Parteneri