Sari la conținut

Ce spune psihologul Tudorel Butoi despre frații Tate: Au profil de psihopați

Ce spune psihologul Tudorel Butoi despre frații Tate: Cei doi frați milionari continuă să facă valuri chiar și de după gratii. Britanicii Andrew Tate şi Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în dosarul deschis, în aprilie, pentru lipsirea de libertate a unei femei.

Atunci, mai mulţi martori au fost audiaţi în acest caz. La aceeaşi dată, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale, pentru trafic de persoane şi viol.

Chiat înainte să fie arestați, Andrew Tate a postat un clip în social media în care spunea că cineva vrea să-l omoare.

„Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare. Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta. După prima încearcă să-ți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat.

După a doua greșeală încearcă să te bage la închisoare fără niciun motiv, iar la a treia greșeală te omoară. Deja mi-am irosit o greșeală și cred cu fermitate că vor încerca să mă omoare.”, a spus Andrew Tate.

Psihologul Tudorel Butoi, despre frații Tate: Au profil de psihopați, eu le  preconizez acestor nătărăi pușcăria

Ce spune psihologul Tudorel Butoi despre frații Tate: Au profil de psihopați

Recent, reputatul criminalist Tudorel Butoi a realizat profilul psihologic al fraților Tate. Iar în opinia specialistului, cei doi frați Tate au „profil de psihopați, iar infractorii din acest tipar trebuie aspru pedepsiți”. În caz contrar, susține Butoi, cei doi sunt dispuși să încalce orice lege pentru a recupera tot ce au pierdut.

„Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite… Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segmente din administrație, juridic.

Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele să influențeze să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror libertate a fost sechestrată, violate.

Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor… Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate”, a spus Tudorel Butoi, potrivit Realitatea PLUS.

Profilul psihologic al frațilot Tate, făcut de Tudorel Butoi: “Niște  nătărăi!” - Puterea.ro

Cum au fost prinși frații Tate

Reamintim că, pe 30 decembrie, Andrew Tate a fost reținut în București, împreună cu fratele său Tristan, în cadrul unei anchete privind comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și viol.

Cei doi frați milionari britanici stabiliți la noi în țară, au fost descoperiți de autoritățile române într-un mod inedit. Au început să-i urmărească postările de pe rețelele sociale, scrie media din Marea Britanie.

În controversa pe care a avut-o cu Greta Thunberg, Andrew Tate i-a răspuns activistei cu un clip video în care apărea fumând un trabuc, în momentul în care i-a fost livrată o pizza, Tate spunându-i Gretei că nu va recicla cutia.

Cum în acest clip cutia în care îi fusese adusă pizza era inscripționată cu însemnele lanțului „Jerry’s Pizza” – autoritățile au avut cnfirmarea că Andrew Tate se află în România și au declanșat o razie la casa acestuia, reușind să-l rețină.

Procurorii nu au confirmat în mod oficial că postarea alături de cutia de pizza e cea care a dezvăluit locul în care se află Andrew Tate. Aceștia au precizat că au urmărit și rețelele sociale, unde frații confirmau că sunt împreună în România.

Timp de nouă luni, procurorii antimafia au pus cap la cap toate probele ridicate din vila fraților Tate și de la studioul de videochat, pentru a putea să demonstreze că sunt reale acuzațiile formulate, la audieri, de către presupusele victime ale acestora.

Frații Tate sunt acuzați de formarea unui grup infracțional și viol.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel