miercuri, mai 18, 2022

Ce sunt „Bilețelele sorții” și când ai voie să le folosești? Atenționarea lui Mihai Voropchievici: „Nu vă jucaţi cu forţa destinului. Întotdeauna Universul…”

Adesea, într-un moment de cotitură a vieții, suntem tentați să ne lăsăm în mâna destinului, pentru a lua decizia corectă pentru situația dificilă în care ne aflăm.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum putem lua o decizie grea cu ajutorul bileţelelor sorţii.

Te-ar mai interesa: Alertă medicală transmisă de Spitalul de Boli Infe...

„Vorbim despre nişte modalităţi pe care le putem aplica atunci când avem de luat o decizie sau atunci când avem îndoieli.

Ce făceam când eram mici şi mergeam la şcoală? Ziceam: Nu am învăţat la matematică, dar dacă pică pe partea dreaptă iau patru, dacă pică pe stânga, iau 10. E o chestie interesantă cu chibritul. Mici fiind, încercam fel şi fel de variante.

Mai era şi cu mingea de fotball. Venea arbitrul şi trebuia să alergem balonul sau poarta. Dădea cu banul. Ori cădea banul, ori stema. Pe vremuri, mulţi luau o piatră şi o ascundeau în interiorul uneia dintre palme. Scurt şi cuprinzător”, a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici.

Te-ar mai interesa: Cum se extrage corect o căpușă, pas cu pas? Recoma...

Bileţelele sorţii cu „Da” şi „Nu”

„Există acum ceva mai simplu şi mai stai şi la căldură. Nu trebuie să stai cu pietrele în mână. Se fac două bileţele cu „Da” şi „Nu”. Se pune apoi întrebarea pe care o vrem. Amestecăm bileţelele bine, bine. Ar fi bine să le punem într-o căciulă sau şapcă, pentru a nu le vedea şi deosebi. Trebuie să facem cel mult trei extrageri.

Pietrele semiprețioase

Te-ar mai interesa: 1 din 6 persoane suferă un AVC pe parcursul vieții...

Putem încerca şi cu pietre semipreţioase. Extragi tot de trei ori. Încercaţi cu orice, dar nu vă minţiţi.

Bileţelele din oul vieţii. Atenționarea lui Mihai Voropchievici

Oul simbolizează viaţa. Ce a fost prima dată, oul sau găina? Cocoşul. Că dacă nu era cocoşul, găina nu făcea oul. Dacă ai mai multe lucrurile de elucidat, poţi să-ţi faci 10,12,13,14 bileţele, pe care să scrii mai multe cuvinte.

Se scrie pe ele diferite răspunsuri. Aceste răspunsuri pot fi de genul: te ajută cineva (femeie, bărbat); termen (peste 10 zile, 1 luna, 2 luni, 1 an); nu eşti pregătit; implică mulţi bani, etc.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mâncăm în mod excesiv? Efectel...

Nu vă jucaţi cu forţa destinului. Întotdeauna Universul complotează spre binele nostru sau spre cunoaşterea noastră. Încercaţi să puneţi o întrebare pertinentă. Chiar şi la întrebări tulburi poţi primi răspunsuri”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private