Sari la conținut

Cel mai bun ceai pentru stomac, este pansament gastric. Elimină durerile, arsurile, spasmele

ceai

Ceai pentru stomac, este cel mai bun pansament gastric. Elimină durerile! Acestea pot fi înfiorătoare. De aceea, este bine să cunoști acest remediu simplu, ieftin, la îndemâna oricui.

Este ceaiul care acționează ca un pansament gastric. În câteva minute ameliorează arsurile stomacale, balonarea, durerea crâncenă de stomac și normalizează secrețiile gastrice.

Este bine să avem grijă să ne protejăm stomacul. Dimineața, după spălarea pe dinți, este bine să bem apă din belșug. Nu bea niciodată cafea sau ceai pe stomacul gol. Nu consuma produse iritante pentru stomac, renunță la fast-food și fumat.

Iar pentru situațiile limită, există ceaiul de obligeană. Acesta se consumă călduț și neîndulcit. Se bea câteva zile de la declanșarea durerii stomacale, până la normalizarea sucurilor gastrice.

Infuzia – se prepară dintr-o linguriță cu pulbere adăugată la 250 ml apă clocotită, se menține timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 2 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Arsurile la stomac sunt declanșate de alimente. Acestea apar atunci când acidul din stomac intră în tubul digestiv. O mulțime de plante ameliorează aciditatea gastrică.

Obligeana este o plantă utilizată de sute de ani ca adjuvant în bolile gastrice. Bea ceai de obligeană și vei scăpa de arsurile la stomac. În plus este bine să știi că această plantă este renumită pentru efectul ei antispastic.

Ceaiul de obligeană este antispastic, tonic-amar, stimulent al secrețiilor gastro-intestinale, coleretic, eupeptic, sedativ, tonic nervos, îmbunătățește memoria, ușor hipnotic, antiepileptic.

Ceaiul de obligeană este recomandat pentru îmbunătățirea digestiei, normalizarea secreției gastrice, biliare, intestinale și pentru reducerea spasmelor ce pot apărea la nivelul tubului digestiv și al căilor biliare.

Ceaiul de obligeană calmează sistemul nervos şi ajută în tratarea balonărilor, artritei, diareei, anemiei, ulcerului stomacal, hiperacidităţii gastrice şi stărilor de greaţă şi vomă. Este foarte eficient în cazul sângerărilor uşoare intestinale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel