Din cuprinsul articolului
Ceaiul care prelungește viața și crește imunitatea. Locuitorii din Tibet sunt recunoscuți pentru longevitatea lor și de aceea, cultura și practicile specifice zonei stârnesc interesul oamenilor din întreaga lume.
Cu un gust delicios, acest elixir ține bolile la distanță, înlocuiește suplimentele alimentare și îmbunătățește starea generală.
Fierbeți apa timp de 5 minute, luați-o de pe foc și în momentul în care s-a răcit puțin adăugați toate ingredientele. Ceaiul poate fi servit în momentul în care s-a răcit complet.
Este important să nu adăugați ingredientele în apă clocotită. Temperatura acesteia ar trebui să fie suportabilă.
Dozaj:
Ceaiul ar trebui consumat pe durata întregii zile, de preferință înainte de cele trei mese principale. Cantitatea recomandată în rețetă este suficientă pentru trei persoane.
Ce acte să depui ca să primești bani în plus la pensie. Numeroși pensionari sunt…
Ce tipuri de cancere se moștenesc. Cancerul, una dintre cele mai temute boli ale secolului…
Locul din România cu cea mai puternică încărcătură energetică se numește Gura De Rai, iar…
Estrogen natural. După 45 de ani, femeile se apropie de menopauză și au nevoie de…
IPS Teodosie, trimis în judecată pentru corupție. Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost trimis în…
Varice, vene sparte și vânătăi pe picioare din senin. Nu-ți amintești de vreo lovitură puternică,…