duminică, august 14, 2022

Te-ai întrebat vreodată care ar putea fi cu adevărat cauza din spatele diabetului tău? Poate că aveți exces de greutate, afecțiuni renale sau hepatice sau pur și simplu vi s-a spus că nu puteți face nimic în afară de aceasta, cu excepția menținerii planului de tratament convențional.

Ei bine, un remediu simplu cu 2 ingrediente ar putea schimba toate acestea.

Cât de fericite sunt intestinele tale?

De-a lungul duratei de viață, intestinele procesează o cantitate destul de mare de alimente și lichide care pot ajunge să se acumuleze în intestin datorită mișcărilor slabe ale intestinului.

Te-ar mai interesa: Medic român: ”10 gânduri de om prost”...

Aceste deșeuri toxice pot provoca inflamații și sunt cauza principală a tuturor problemelor de sănătate.

Aceste deșeuri toxice, dacă sunt lăsate în intestin, vă vor contamina încet sângele, provocând cantități mari de daune corpului.

Următoarele condiții și simptome sunt semne ale unui tract nefericit și intestinal plin de toxine: afecțiuni inflamatorii ale căilor respiratorii superioare și ale tractului gastrointestinal, gastrită, colită, ulcer stomacal și duodenal, cistită și alte boli ale tractului urinar, inclusiv infecții și pielonefrite,  greutate corporală în exces, , sindrom metabolic, colesterol ridicat, unghii și sănătatea părului, boli de rinichi, probleme de auz și vedere, la artrită, cancer.

Te-ar mai interesa: 4 motive care te împing la DIVORȚ: Nivelul scăzut ...

Remediu pentru detoxifierea colonului

Pentru detoxifierea colonului ai nevoie de semințe de in și chefir. Micul dejun poate fi înlocuit cu un amestec din aceste două produse, pentru o perioadă de trei săptămâni, după cum urmează:

Săptămâna I: 1 lingură faină de in și 120 g chefir
Săptămâna a II-a: 2 linguri de faină de in și 120 g chefir.
Săptămâna a III-a: 3 linguri de faină de in și 150 g chefir.

Pentru facilitarea procesului de curățare se începe ziua cu un pahar de apă cu lămaie, la temperatura camerei, consumul pe timpul zilei a cel puțin 2 litri de apă. Această cură se ține o dată pe an.

Te-ar mai interesa: Momente dificile pentru Gabriela și Dani Oțil: „Gă...

Un consum zilnic de 1-3 linguri de făină din semințe de in pe zi, este binevenit, întrucât pe lângă faptul că va curăța intestinele, va ajuta și la normalizarea greutății și va arde excesul de țesut adipos. De asemenea, reduce nivelul colesterolului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private