marți, mai 30, 2023

Céline Dion este iubită de milioane de oameni din întreaga lume pentru vocea ei vertiginoasă și melodiile atemporale.

Mulți fani ar putea fi destul de norocoși să o vadă pe câștigătoare Grammy în turneu sau în Las Vegas, dar, din păcate, cântăreața și-a anulat toate spectacolele de ceva timp.

De parcă nu ar fi fost suficient, de câțiva ani încoace, aspectul ei fizic a stârnit multă îngrijorare în rândul fanilor ei și, deși există multe teorii ale conspirației care ar putea explica acest lucru, Céline însăși a încercat să explice ce i se întâmplă, scrie HelloMagazine.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...


Céline Dion și-a anulat spectacolele

În ultimii ani, sănătatea lui Céline Dion a reprezentat o problemă în timp ce lucrează pentru a reveni în lumina reflectoarelor.

În 2021, era programată să-și deschidă a treia rezidență din Las Vegas, numită Céline. Dar din cauza spasmelor musculare persistente și severe, Dion a fost nevoită să amâne deschiderea spectacolului până în 2022.

Recent, artista a împlinit 54 de ani și a transmis un mesaj de-a dreptul sfâșietor pe pagina sa de socializare.

„Este greu de crezut că săptămâna aceasta albumul omonim al lui Celine împlinește 30 de ani! A fost cel de-al doilea album în limba engleză și, din moment ce Celine își construise deja o bază puternică de fani vorbitori de limbă engleză cu „Unison” (cine își amintește de „Where Does My Heart Beat Now”?!), așteptările erau destul de mari pentru această lansare.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

„Țineți minte numele, pentru că nu veți uita niciodată vocea” era sloganul de pe afișul promoțional.

Un slogan nu a fost niciodată atât de adevărat”, se arată în postarea de pe Instagram.

Ce boală are Céline Dion?

Echipa lui Dion explică că superstarul a experimentat „spasme musculare severe și persistente” care o împiedică să participe la concertele ei. Se pare că Dion este evaluată și tratată de echipa ei medicală. Cu toate acestea, spasmele au împiedicat-o să participe la repetiții pentru turneu.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private