Sari la conținut

Cori Grămescu, de urgență la spital! „Îmi pierdusem vederea în ochiul drept”

Cori Grămescu, renumit expert în fitness și nutriție, a trecut printr-o perioadă grea din cauza unor probleme de sănătate. Acestea, se pare, au fost provocate de un program încărcat și stări emoționale negative.

Acest episod, dezvăluie Cori Grămescu, a ajutat-o să revină la realitate. Ea s-a folosit de această experiență pentru a reconfigura ceea ce făcea greșit, dar a reușit să aprecieze și ceea ce nu realiza până acum.

Cori Grămescu, la spital din cauza unor probleme de sănătate

Recharge, reset, redo. Acum mai bine de o săptămână eram la camera de gardă, după ce într-un meeting îmi pierdusem vederea cu ochiul drept și nu îmi mai găseam cuvintele să mă exprim normal. Fusese un orizont de o oră în care capul meu, așa cum îl știam, nu mai funcționase chiar bine.

Episodul venea după o perioadă cumplită de muncă, multe nemulțumiri personale, sentimentale, profesionale și foarte multă neglijență față de mine însămi.

Prea puțin somn, prea multe frământări, prea puțină sinceritate față de mine însămi, mă forțasem și mă împinsesem până dincolo de limite.

Tura asta am scăpat ușor, nu am rămas cu sechele de niciun fel, dar m-a trezit rapid la realitate. Sunt venită în Apuseni de aproape o săptămână și azi văd primii oameni.

Izolarea asta profundă în natură mă ajută să mă încarc și să odihnesc și mi-am luat o perioadă pentru mine, ca sa îmi reconfigurez planul ‘măreț’ de până acum.

Ce vreau să spun cu asta e să aveți grijă de voi. Lăsați deoparte presiunea, construcțiile astea artificiale despre ce trebuie sau nu trebuie să fie, pentru că în realitate, viața e simplă”, a scris Cori Grămescu pe Instagram.

Trebuie să fim sinceri cu noi

„Nu avem nevoie de mare lucru să fim fericiți, dacă suntem sinceri cu noi înșine și trăim așa cum simțim. Nu avem nevoie de mulți oameni in jur, dacă cei câțiva de lângă noi sunt deschiși, loiali si sinceri. Nu ne trebuie prea multe dacă noi suntem sinceri și aliniați cu propriile noastre valori și credințe.

Și da, câteodată e nasol să îți dai seama că tocmai tu însuți erai cel nasol în toată ecuația, dar fiecare astfel de realizare te ajută sa evoluezi, să repari, să crești și să mergi mai departe.

Nu e ușor, nu e nici măcar plăcut, dar fiecare astfel de conștientizare te poate ajuta să devii din ce în ce mai mult ceea ce ești, conștient și liber.

Viața asta, în simplitate, onestitate și autenticitate e cea care ne conduce spre înflorire spirituală și mulțumire.

Și atunci se aliniază și se repoziționează multe comportamente, așteptări și planuri de viață”, a mai scris celebra antrenoare de fitness.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: