duminică, octombrie 2, 2022

Primăria Municipiului București și Clubul Sportiv Municipal București vor fi alături de Crosul Veteranilor ediția 2018, eveniment inițiat de Ministerul Apărării Naționale și care va avea loc duminică, 6 mai. 

La startul cursei se vor alinia și câteva sute de sportivi de toate vârstele legitimați la CSM București. Prezența acestora la „VeteRUN 2018”, așa cum a fost botezată cursa aflată la cea de-a treia ediție, se înscrie în dorința noastră permanentă de a promova sportul, alergarea, modul sănătos de viață și, nu în ultimul rând, legat de acest eveniment, pentru a ne arăta respectul față de înaintașii noștri.

Te-ar mai interesa: Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare di...

Primăria Municipiului București și Clubul Sportiv Municipal București îi invită pe toți amatorii de mișcare la o cursă în care fiecare dintre participanți va fi câștigător! 
Ediția a III-a a VeteRUN are loc în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, unul dintre cele mai importante evenimente din istoria României. Pentru noi, foști și actuali sportivi, ambasadori ai mișcării, susținători ai unui mod de viață sănătos, această cursă reprezintă un nou prilej de a promova sportul, alergarea, care reprezintă în primul rând cel mai bun remediu împotriva stresului cotidian. Pentru că vrem ca marea noastră familie, a Bucureștiului, să aibă viitor”, a declarat Gabriela Szabo, directorul-general al Clubului Sportiv Municipal București.

Te-ar mai interesa: Etalare RUNE pentru 3-9 octombrie. Iată ce secrete...

Crosul „VeteRUN”, care va avea startul duminică, 6 mai, la ora 10.00, se va desfășura pe traseul: Piaţa Presei Libere, Şoseaua Kiseleff, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Bulevardul Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piața Presei Libere. 

Detalii privind regulamentul crosului, modalitatea de înscriere, premiile acordate, precum şi programul complet al evenimentului pot fi obţinute accesând site-ul http://veterun.armataromaniei.ro.

Te-ar mai interesa: Scăpăm de retrogradarea celor 6 planete! Iată care...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private