joi, martie 30, 2023

Un bărbat și-a infectat iubita cu Covid pentru a o ține în casă, lângă el. Orbit de gelozie, un bărbat a recurs la toate metodele pentru a încerca să-și țină iubita aproape.

Iar perioada de carantină din timpul pandemiei a fost un ajutor neașteptat pentru acesta.

Un român, rezident în Italia, a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare pentru hărțuire și pentru că a infectat-o cu Covid pe partenera sa de viață.

Te-ar mai interesa: FDA a autorizat vânzarea fără reţetă medicală a un...

Cu un sărut: un bărbat și-a infectat iubita cu Covid pentru a o ține în casă, lângă el

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, rezident la Foligno, provincia Perugia din Umbria, Italia, a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu o pictoriță în vârstă de 53 de ani rezidentă în Perugia.

Povestea lor de iubire a durat aproximativ trei ani, perioadă în care s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori.

Potrivit declarației iubitei sale, depusă la Poliție, bărbatul s-a dovedit a fi „cam gelos, foarte asupritor și dorea mereu să controleze tot ceea ce făceam și unde mergeam.”.

La un moment dat, cei doi iubiți s-au despărțit, dar el a reușit să o convingă să-i mai dea o șansă, dar bărbatul român a decis să facă un gest absurd care ar fi putut duce la moartea femeii.

Te-ar mai interesa: Fructul ideal pentru un somn liniştitor. Ce să con...

„În 2021, la începutul lunii noiembrie, s-a prezentat la casa mea cu scuza că trebuia să-mi spună ceva urgent.

După ce a intrat în casă, m-a sărutat și apoi mi-a spus: „Sunt pozitiv la COVID, te infectez ca să putem sta în carantină împreună”.

Din cauza inconștienței și nepăsării lui am fost internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Silvestrini”, a declarat femeia de 53 de ani la tribunal, potrivit rotalianul.com.

Te-ar mai interesa: Care e nivelul normal al colesterolui și ce înseam...

Bărnatul a fost condamnat la 10 luni de închisoare

După ce a fost externată, aceasta l-a găsit pe bărbat așteptând-o la ea acasă „cu o atitudine agresivă”, atât de agresivă încât femeia a fost nevoită să cheme poliția.

Ulterior, bărbatul a reușit să pătrundă în casa fostei sale iubite și să-i fure 2.500 de euro. Scopul furtului nu erau banii însă, ci acela de a șantaja-o pe pictoriță pentru a se vedea din nou cu el.

Te-ar mai interesa: Specialiștii antenționează că aproape jumătate din...

Mai mult, bărbatul a amenințat-o pe pictoriță că va trimite poze intime cu ea la toate cele 200 de contacte furate de pe telefonul femeii.

Bărbatul român a fost trimis în judecată de Parchetul din Perugia și a fost condamnat la 10 luni de închisoare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private