sâmbătă, mai 28, 2022

Corina Dănilă, cunoscută pentru rolul său din telenovela ”Numai iubirea”, a dispărut din atenția publică. Așa că, fanii se întreabă cum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele. Serialele TV în care a apărut în trecut i-au adus un succes formidabil, chiar și peste hotare.

Printre peliculele în care a interpretat roluri celebre se numără „Numai Iubirea’, „Crucea de piatră’, „Somnul insulei’, etc.  Fanii își amintesc și acum cu zâmbetul pe buze de rolul ei din telenovela românească „Numai iubirea’. Distribuția a apărut în 2004 și a durat un an, până în 2005. Atunci, ea interpreta rolul Anei Dogaru. În peliculă au apărut și alți actori celebri, precum Alexandru Papadopol, Oana Zăvoranu, Adela Popescu și Dan Bordeianu.

Te-ar mai interesa: Cum cureți în mod natural vasele de sânge? Elimină...

Pare că a descoperit elixirul tinereții

După ce filmările pentru telenovela „Numai iubirea’ s-au încheiat, Corina Dănilă s-a orientat către meseria de prezentatoare TV. În 2006, ea a prezentat emisiunea „Femeia conduce’, la Euforia TV. Ulterior, artista s-a mutat la TVR 2, post de televiziune la care a prezentat diverse emisiuni. A rămas aici, astfel că nu a renunțat la pasiunea ei pentru televiziune. În prezent, ea e gazda emisiunii „Gala umorului’, difuzată în fiecare vineri pe micile ecrane.

Pe lângă televiziune, Corina Dănilă nu a renunțat nici la teatru. Fanii o pot admira în continuare pe scenă, în diferite spectacole. Cu toate că se spune că frumusețea e trecătoare, nu e și cazul artistei. Și-a păstrat același ten perfect și aceleași trăsături superbe care au consacrat-o. Așadar, pare că ar fi găsit elixirul tinereții. Ea e apreciată în continuare de mii de admiratori, potrivit viva.ro. 

Te-ar mai interesa: Cazul halucinant a medicului care a anunțat variol...


Diaginosticată cu o boală incurabilă

Corina Dănilă nu a fost ocolită de necazuri. A avut mai multe probleme de sănătate, ce i-au dat mari bătăi de cap. Ea s-a confruntat cu probleme legate de articulații și coloană. Recent, medicii i-au dat un nou diagnostic nefercit, vitiligo. Este o afecțiune dermatologică autoimună, ce se manifestă prin niște pete albe.

„E vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică autoimună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Te-ar mai interesa: Nu consuma aceste alimente dacă suferi de reflux g...

Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete … , sub atenta îndrumare a domnului doctor. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot’, spunea Corina Dănilă pentru Click!, în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

Vitiligo este o boală cronică dobândită, de cauză necunoscută, caracterizată prin apariţia maculelor hipopigmentare din cauza distrugerii melanocitelor. Depigmentarea survine din cauza dispariţiei melanocitelor funcţionale de la nivelul epidermei, fără a exista un tratament curativ.

Vitligo cauzează depigmentări

Orice zonă a corpului poate fi afectată şi, de cele mai multe ori, pacienţii cu vitiligo au plăci depigmentate în mai multe zone ale corpului. Plăci similare pot să apară şi pe mucoase (bucală, nazală) şi pe retină.Părul care creşte pe ariile afectate poate, la rândul lui, să crească depigmentat.

Te-ar mai interesa: Vor fi amendați românii care nu-și fac analize în ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private