duminică, august 7, 2022

Cum arăta Meghan Markel la 16 ani. Detaliul care i-a șocat pe fani. Mulți oameni au rămas uimiți când au văzut o fotografie veche cu fosta actriță și iubitul său de atunci.

Imaginea o arată pe fosta actriță americană la 16 ani, pozând cu primul ei iubit Luis Segura la un dans de Crăciun al liceului. Purtând o rochie neagră strălucitoare și un choker argintiu, ea este fotografiată zâmbind alături de iubit.

Te-ar mai interesa: Fructul ieftin care vă protejează creierul de Alzh...

În loc să se concentreze asupra ținutei sale, fanii au rămas uimiți de faptul că în 2022 este aproape neschimbată.

Aşadar, la 16 ani, Meghan Markle, soţia principelui Harry, sărbătorea Crăciunul alături de primul său iubit iar internauţii rămân şocaţi. Este neschimbată! S-a exclamat la unison. Ceea ce este foarte adevărat privind fotografia de atunci. Potrivit relatării din Metro, soţia lui Harry tocmai mergea la un bal de la liceul său, alături de chipeşul japonez.

Ducele și ducesa de Sussex au distribuit prima fotografie cu fiica lor Lilibet, după ce i-au sărbătorit prima aniversare.

Te-ar mai interesa: Cinci semne că ai un risc crescut de CANCER, potri...

Cuplul a sărbătorit ziua de naștere a micuței Lilibet cu un picnic în curtea din spate a cabanei Frogmore. Imaginea este prima pe care o vedem cu fetița.

Meghan Markle și Prințul Harry organizează o petrecere. Sâmbătă, fiica ducelui și ducesei de Sussex, Lilibet Diana Mountbatten Windsor, a împlinit un an, iar familia a lansat neoficial o poză pentru a sărbători.

Prima fotografie cu Lilibet Diana

Realizată de fotograful Missan Harriman, imaginea o înfățișează pe micuța Lilibet zâmbind pe terenul casei Sussex, Frogmore Cottage, în timpul petrecerii pentru ziua ei de naștere. Poartă o rochie de culoare albastru deschis și o fundiță în păr.

Te-ar mai interesa: Laptele de aur, băutura MINUNE: ajută creierul, te...

Familia și prietenii apropiați au participat la picnicul intim dat în onoarea lui Lilibet în Windsor, potrivit BBC.

Printre invitați se spune că ar fi fost Zara și Mike Tindall, precum și copiii lor.

Familia Sussex au fost în Anglia pentru a sărbători Jubileul de platină al Reginei, care a durat patru zile în Marea Britanie.

Meghan Markle dezvăluia cu ceva timp în urmă că a pierdut o sarcină. Fosta actriță a descris această experienţă în detaliu, pentru revista NewYorkTimes, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

Te-ar mai interesa: Cum să atragi dragostea și bunăstarea în casa ta. ...

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private