miercuri, octombrie 27, 2021

Ozana Barabancea continuă șirul schimbărilor. După o grea călătorie de pierdere a kilogramelor în plus care îi îngreunau viața și îi amenințau sănătatea, cântăreața afișeză o siluetă de adolescentă.

În ultima sa postare pe Facebook râde și este blondă, abia dacă o mai poți recunoaște. Încrezătoare și veselă, Ozana are replici acide pentru toate comentariile negative, care îi critică noua siluetă, mărturisind că se simte mai bine ca niciodată!

După ce și-a tăiat stomacul, a reînvățat să mănânce, dar și să aibă încredere în ea, lucruri extrem de valoroase după greutatea obezității.

Ozana Barabancea a recunoscut într-un interviu că după operație ești obligat să ții un regim strict, altfel ți se face rău.

„De vreo trei ori mi s-a făcut rău, pentru că nu am fost cuminte și sunt obligată

să am trei mese pe zi, fără ciuguleli, la un interval de cinci ore între mese. Nu există gustări, există multă apă și eventual, lichide fără zahăr. Mănânc cam 100 de grame pe masă, mănânc și mestec mult. Acum am venit de la doamna doctor nutriționist. Am mâncat ceapă, vinete cu maioneză și mi s-a făcut rău. Iar acum am mâncat murături. Am sărit peste masă și am mâncat la ora 03.00. Am avut arsuri, dureri, mi s-au răcit mâinile și picioarele. M-am panicat, că așa de rău nu-mi fusese până atunci. Am scos răul din mine și am adormit într-o rână, că nu puteam sta întinsă. În primul an trebuie

să fiu atentă, apoi se formează un reflex. Nu mai am starea de foame, poftele degeaba le am că-mi impun mental”, a declarat vedeta în legătură cu viața de după operația de micșorare a stomacului.

Sursă Foto: Ozana Barabancea Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri