Sari la conținut

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Tudor Popescu. Există o mare deosebire față de tatăl său!

despre pneumologul român

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Tudor Popescu. Există o mare deosebire față de tatăl său! Tudor are o ocupație cu totul neașteptată!

Gazetarul nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini sunt cei care știu că are doi băieți, Tudor și Cristian.

Gazatarul este cunoscut in intreaga tara, insa a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală! Jurnalistul are doi băieți. Cert e aceștia nu au calcat pe urmele celebrului lor tata!

Despre Cristian, fiul cel mic al lui CTP, se știe că a luat BAC-ul după 3 ani de chinuri

În vara lui 2012 nu a putut susține examenul de Bacalaureat pentru că avea două corigențe, apoi a picat în toamnă, când a luat 3.1 la matematică. A reușit să ia, totuși, BAC-ul în 2014, cu media generală 6.36. A fost al doilea moment când cunoscutul jurnalist s-a simțit fericit în viață.

“Al doilea a fost când fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematică, la Bacalaureat, după trei ani de chinuri. Mi se face pielea de găină când mă gândesc.

Trei ani de zile până când și-a luat Bacul, până când s-a hotărât. Și am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare.

A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exerciţiile respective și și-a luat Bacalaureatul”, a mărturisit CTP, într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

Tudor și-a deschis propria firmă de producție audio-video

Cine este și cum arată fiul lui Cristian Tudor Popescu. Nu același lucru se poate spune și despre Tudor, băiatul mai mare al lui CTP. Pasionat de muzică, Tudor și-a deschis propria firmă de producție audio-video. Deși este managerul companiei sale, tânărul își găsește timp și să cânte la tobe în două trupe “The Pixels” și “Penny Chillin”. Împreună cu aceștia a concertat în mai multe cluburi din țară, printre care și Colectiv.

Cristian Tudor Popescu este un scriitor, gazetar și filmolog român. S-a făcut remarcat după 1989 ca jurnalist la ziarul Adevărul și pentru dese apariții în emisiuni televizate. În 2005 a plecat de la Adevărul, împreună cu o parte din redacție, și a fondat Gândul, devenind directorul ziarului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel