Sari la conținut

Cum elimini stafilococul auriu? Cel mai puternic tratament

stafilococ
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Infectia cu stafilococul auriu

Stafilococul auriu face parte din categoria superbacteriilor, deoarece este rezistent la tratamentul obișnuit cu antibiotice. Iată cum îl poți elimina folosind acest tratament puternic și natural!

Infecția se transmite ușor de la o persoană la alta sau la atingerea obiectelor contaminate. Infecția cu stafilococ auriu poate fi foarte periculoasă, mai ales după ce a intrat în sânge.

În acest caz, bacteria poate cauza o multitudine de probleme la nivelul organelor, iar simptomele pot varia de la ușoare la letale.

Infecția este tratată de obicei, cu antibiotice puternice pentru a elimina această bacterie foarte rezistentă.

Cazurile minore, însă, pot fi vindecare cu ajutorul unui remediu natural eficient.

Remediu pentru eliminarea stafilococului auriu

Cazurile minore de infecție cu stafilococ auriu pot fi tratate cu remedii naturiste la domiciliu.

Tratamentul pe bază de usturoi macerat în miere este unul dintre cele mai cunoscute remedii pentru vindecarea infecției cu stafilococ auriu. Acesta are proprietăți antibiotice, antimicrobiene și antifungice, lucru ce va ataca stafilococul și va întări imunitatea. În plus, va proteja inima și vasele de sânge, scrie BZI.

Cum îl prepari?

Ai nevoie de: 25 de căței de usturoi proaspăt, o cană de miere naturală, necristalizată, un recipient de sticlă (borcan cu capac) și o lingură de lemn. Curăță cățeii de usturoi, drobește-i ușor cu lingura de lemn și pune-i în borcanul de sticlă. Apoi, adaugă mierea, până când acoperă complet usturoiul. Cu lingura de lemn, amestecă ușor compoziția, pentru a scoate bulele de aer formate. Închide borcanul ermetic și lasă totul la macerat în frigider, pentru 10-14 zile.

După ce a fermentat, consumă câte o lingură în fiecare dimineață, pe stomacul gol (câte un cățel pe zi), în cure de minimum șapte zile și maximum patru săptămâni. Amestecul poate fi păstrat la frigider trei luni și este eficient atât împotriva infecțiilor bacteriene cu streptococi și stafilococi, cât și împotriva salmonellei. Este un puternic antioxidant regenerant al celulelor și un remediu extraordinar pentru răceală, gripă sau alte infecții respiratorii, notează sursa citată.

Atenție!

Acest remediu ar putea funcționa doar în cazurile foarte ușoare. Înainte de a începe orice tratament este necesar să stabilești stadiul infecției și să ceri sfatul unui specialist.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel