Sari la conținut

Cum îți afectează sezonul rece vocea (P)

Sezonul rece aduce cu sine o mulțime de schimbări care ne pun la încercare organismul. Frigul și aerul uscat, provenit de regulă de la calorifere sau respirația nazală necorespunzătoare reprezintă doar câțiva dintre factorii care determină răgușeala, durerile în gât, pierderea temporară a vocii și tusea.

Cum apar durerile în gât

Tractul respirator superior, care include nasul și faringele, intră în contact cu multe substanțe în timpul respirației. Durerile în gât apar atunci când mucoasa din tractul respirator este iritată de noxele din aer, sau când intră în contact cu aerul uscat și germenii patogeni.

Filmul de protecție al mucoasei orale și faringiene poate fi influențat negativ de factori precum suprasolicitarea vocii, aerul uscat, consumul de alcool și fumatul.

Cum previi un sindrom specific sezonului rece – gura uscată               

În lipsa salivei, gura se usucă. Saliva deține mai multe roluri importante: are efect antibacterian, accelerează vindecarea rănilor și înmoaie mâncarea pentru a fi înghițită cu ușurime. În plus, saliva permite buna funcționare a limbii și deci o bună comunicare.

GeloRevoice®

GeloRevoice® este un emolient pentru gura uscată și pentru mucoasa faringiană iritată.

Simptomele afecțiunilor vocale precum dureri în gât, tuse, răgușeală, pierderea temporară a vocii, disfagie pot fi atenuate cu aceste comprimate de supt.

 Mod de acțiune

Îmbunătățirea considerabilă a vocii se datorează principiului de acțiune – video mod de acțiune – al comprimatelor de supt: efectul efervescent și mineralele stimulează glandele salivare crescând secreția. Componentele gelifiante (acid hialuronic, carbomer și xanthan) formează, în prezența salivei complexul de hidrogel (stratul de Revoice Hydro-Depot®)  Complexul de hidrogel se împrăștie în gură și în gât și formează o peliculă protectoare pe mucoasa orală și faringiană.

Rezultatul? Pelicula protectoare și hidratantă rezistă mult timp, iar zonele iritate sunt protejate și intră în proces de regenerare.

Comprimatul de supt trebuie ținut în gură și supt încet pentru ca complexul de hidrogel (stratul Revoice Hydro-Depot®) să se formeze complet. Nu trebuie înghițit sau mestecat.

Dozaj

În funcție de problema pe care o ai, poți folosi comprimatele de supt de câteva ori pe zi, o dată la 2-3 ore, după mese. Cantitatea maximă este de 6 comprimate GeloRevoice® pe zi și se adresează adulților și copiilor peste 6 ani.

O voce sănătoasă, indiferent de provocări

Folosirea comprimatelor de supt GeloRevoice® înainte de o ședință sau un eveniment important protejează vocea și te ajută să fii încrezător în orice situație.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel