Sari la conținut

Cum îți vindeci sufletul în funcție de ZODIE: ”Tristețea aduce boală”

Ameteli, depresie
Sursa foto: arhiva Doctorul zilei
Stari de tristete

Rănile sufletului și ale inimii cântăresc mult mai mult pe om decât cele ale corpului. Ființele umane se simt, sunt vulnerabile, indiferent cât de puternice și-ar dori să fie, sunt mereu afectate de dezamăgiri, frustrări, furie și pierderi.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, subliniază în acest sens că tristețea aduce boală, așa că dezvăluie care este cel mai bun leac pentru sufletele rănite.

”Leacul cu sare e pentru curățarea casei, curățarea noastră și plus că sarea este foarte importantă. O baie cu sare ne poate aranja aura, corpul nostru energetic și e foarte important.

creier

Sarea, un mare vindecător al psihicului nostru

Sarea este un mare vindecător al psihicului nostru. Pentru un somn cu probleme, cu coșmaruri, sarea ne reglează aura în timpul somnului.

Cei născuți în Rac, Scorpion, Pești, Gemeni, Balanță și Vărsător trebuie să dizolve un pic de sare în două păhărele mici și să își pună un pahar la cap și unul la picioare, la pat.

Cei născuți în zodiile Berbec, Taur, Leu, Fecioară, Capricorn își pot pune la cap, la picioare, nu contează, într-un bol sare uscată. Dimineața aruncăm la WC și sarea uscată și cea cu apă.

Se face acest lucru 3 nopți la rând și somnul nostru va fi mai liniștit și mai adânc. E o curățare pe o perioadă scurtă. Înainte de a face curățenie, dimineața sau seara să presărăm un pic de sare prin colțuri, pe jos, pe sub pat, să aruncăm un pic de sare.

Înainte sarea se punea pe masă în solnițe descoperite pentru a îndepărta deochiul, furtul de energie negativă. Mai putem dizolva sare caldă în apă și înainte de a face duș ne dăm pe corp cu ea și apoi dăm drumul la duș și ne rugăm ca apa să ne spele tot necazul. Și să nu uităm că peelingul pe piele cu miere și cu sare măruntă este minunat” a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse, la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel