duminică, august 9, 2020

Dacă te apropii de 30 de ani sau ai trecut de această barieră, încearcă să te bucuri de viața ta intimă.

Multe femei în jurul acestui prag spun că se simt mai sexy ca niciodată. Sunt mai conectate cu corpul lor decât la 20 de ani, iar asta nu face decât să ducă la partide de sex de calitate.

Un cunoscut sexolog atrage atenția asupra câtorva greșeli comise de adulții în jurul vârstei de 30 de ani.

Citește și:

Mulții se lenevesc. Nu lăsa rutina să-ți afecteze viața intimă. Explorează și nu te mulțumi cu partide rapide, spune Shannon Chavez, sexolog în Los Angeles.

Nu intra în panică dacă nu mai ai libido. Nu renunța la sex, pofta vine mâncând.

Nu face greșeala să-ți pui viața intimă pe locul 2, dacă ai un copil. Copiii au nevoie de atenție, desigur, dar nu uita de partenerul tău. Consideră-ți relația primul tău copil și dă-i ceea ce are nevoie.

Citește și:

Nu lua sexul atât de în serios. Joacă-te, despre asta e vorba. Fii deschis la a experimenta și nu te teme că greșești. Nu face sex cu mintea, ci cu simțurile.

Nu te concentra doar pe clitoris. Este un organ care îți oferă orgasm garantat, dar o partidă reușită nu înseamnă doar focus pe clitoris și penis. Ele trebuie să fie ultimele dezmierdate, corpul uman este presărat cu stimuli peste tot.

Citește și:

Nu e o soluție să ai o aventură, dacă nu te mai mulțumește viața intimă de acasă. Nu, nu și nu! Discută, salvează, repară, aventura este ceva efemer și o soluție deloc corectă față de partenerul tău!

Nu face sex dacă ai dureri. Nu face compromisuri. Sexul e plăcere! Dacă ai dureri, consultă un medic specializat și apoi readu la viață plăcerea din cuplu.

Sexul este o prioritate. Nu-i minimiza importanța. Știu, nu mai e timp, suntem obosiți. Trece asta în agendă, dacă trebuie. Nu ignora viața de cuplu, e un subiect demn de atenție, care asigură echilibrul vieții tale de familie.

Dacă simți nevoia de a te masturba, fă-o chiar dacă ești într-un cuplu. Ba mai mult, știi că partenerului tău i s-ar părea super incitant să te privească?

Și o altă regulă importantă pentru o viață de cuplu reușită este să nu te lași influențat de prieteni. Nu trebuie să faci ca ei, fiecare cuplu are dinamica sa, nu e nimic în neregulă cu voi dacă sunteți diferiți de prietenii voștri. Important este să fiți mulțumiți, împăcați și cu o viață sexuală echilibrată, care vă va echilibra și restul aspectelor din viață și vă va face optimiști și pozitivi.

Chiar dacă aveți 20, 30, 40 sau 50 de ani, bucurați-vă de voi și explorați-vă în continuare.

Parteneri