joi, martie 30, 2023

Cum să NU te îngrași de Paște? Carmen Brumă: 7 sfaturi pentru o siluetă de vis, dar fără să te înfometezi

Carmen Brumă este cunoscută pentru sfaturile sale în ceea ce privește nutriția și sportul. Recent, vedeta a publicat pe blogul său un articol pentru a veni în sprijinul fanilor care vor să fie liniștiți în privința greutății și după Paște. Vedeta este de părere că și aceste sărbători, ca toate celelalte, trebuie trăite cu bucurie, dar fără excese culinare.

Te-ar mai interesa: Șapte alimente care hrănesc creierul și previn pie...

„Personal, cred că sărbătorile de orice fel trebuie trăite din plin, fără habotnicie, excese și orice atitudine care ne face mai mult rău decât bine. Dar în egală măsură, dacă tu eșți în plin proces de slăbire și ai dat jos deja un număr considerabil de kilograme, ar fi păcat să-ți sabotezi și să-ți anulezi propriul efort de luni de zile”, a scris Carmen Brumă.


Carmen Brumă. Cum să NU te îngrași de Paște?

Iată cele 7 sfaturi ale lui Carmen Brumă. Pe lângă atenția recomandată la alimentație, vedeta le-a sugerat celor interesați să nu ezite să facă și mișcare. Ideală e mișcarea înainte de masă, dar și după ce s-a mâncat.

Te-ar mai interesa: Antibiotice naturale: scapă de infecțiile bacterie...

1. Gustă din fiecare la care poftești o singură dată pe zi, dar nu seara;

2. Mănâncă trei mese principale care să conțină preparate cu proteină animală (ouă, friptură, drob, sarmale) și salată din legume proaspete de sezon;

3. Mănâncă desertul la sfârșitul mesei nu între mese sau în loc de masă astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare;

4. Între mese e ideal să ai un repaus alimentar ( 3-4 ore) în care să nu ciugulești;

Te-ar mai interesa: Expunerea la Covid în uter poate crește riscul de ...

5. Înainte sau după masă fă mișcare: o oră de plimbare sau mers alert (peste 7.000 de pași, ideal peste 10.000);

6. Nu bea mai mult de 3 pahare de alcool pe zi;

7. Paștele durează 3 zile, așa că mănâncă doar în 2 dintre acestea alimente periculoase pentru silueta (cozonac, pască, sarmale, dulciuri, alcool)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private