Sari la conținut

Cum sa scapi definitiv de punctele negre de pe nas

Aceste puncte micute negre ne pot provoca mari dureri de cap in special pentru ca este foarte greu sa scapam de ele.

Punctele negre de pe nas ne pot provoca mari dureri de cap in special pentru ca este foarte greu sa scapam de ele. Punctele negre sunt de fapt semne vizibile a faptului ca pielea are probleme. Porii astupati si celulele moarte pot sa ne faca pielea sa arate mohorata si fara viata.

Iata cateva trucuri folositoare pentru a scapa de punctele negre

Nasul este unul din locurile in care apar cel mai frecvent punctele negre. De aceea este mult mai usor sa previi aparitia lor decat sa le elimini. Folositi masti special create pentru acest tip de problema a pielii. Aplicati-le pe fata curata pentru ca ele sa poata patrunde in pori apoi indepartati masca prin spalare cu apa calduta. Acest lucru va elimina grasimea de pe nas.

Succesul unui ten sanatos este perseverenta si o foarte buna rutina. Daca sunteti nerabdator sa scapati de punctele negre de pe nas ar trebui sa aplicati urmatoarea solutie: amestecati zahar cu orice fel de ulei vegetal si frecati pana cand zaharul se topeste. Frecati-va pe fata cu aceasta mixura in special in zonele cu probleme – pe nas. Daca adaugati si cateva picaturi de lamaie si i-ati face chiar o mare favoare tenului dumneavoastra. Indepartati cu apa calduta si repetati procesul saptamanal pentru a scapa de celulele moarte.

 

CONTINUAREA PE LYLA.RO

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.