luni, februarie 6, 2023

Cum tratez constipația. Constipația are multe cauze posibile precum: alimentația, lipsa activității fizice, stresul, schimbarea fusului orar, fluctuațiile hormonale din timpul ovulației, sindromul intestinului iritabil, medicamente precum analgezicele puternice, narcoticele, antidepresivele și suplimentele cu fier. Dacă te confrunți cu această problemă, remediile naturiste sunt soluția.

Te-ar mai interesa: Cel mai mare păcat, în funcție de zodie. Numerolog...

Cel mai benefic laxativ cu efect imediat

Prunele sunt fructele miraculoase pentru sănătate. Ele vin în ajutorul nostru atunci când întâmpinăm o serie de probleme. În plus, sunt extrem de gustoase și au foarte puține calorii. Așa încât, este extrem de indicat să consumăm prune ori de câte ori avem probleme digestive.

Beneficiile consumului de prune

În plus, prunele previn diabetul. Având un indice glicemic scăzut, aceste fructe ajută la reglarea nivelul zaharului din sânge și reduce riscul diabetului de tip 2. Ele sunt și o buna sursa de vitamina C.

Pruna este utilă pentru reumatism, ajută la eliminarea colesterolului din organism, previne formarea cheagurilor de sânge, întărește ficatul. Fructele plantei conțin fructoză, zaharoză, glucoză, minerale și vitaminele din grupele A, C, B. Frunzele conțin caroten, fitoncide. Dintre minerale, există compuși de potasiu, fier, iod, cupru și zinc.

Te-ar mai interesa: Nu neglijați aceste simptome! Pot anunța prezența ...

Un alt beneficiu este că ele îmbunătățesc sănătatea oaselor. În plus, ele au puține calorii și mulți nutrienți. O pruna mica contine doar 30 de calorii. Prunele sunt pline de antioxidanti și s-a dovedit că au rolul de a încetini dezvoltarea bolii Alzheimer. În ceea ce privește pruna uscată, aceasta conține toate substanțele care se găsesc în fructele de padure proaspete.

Cum tratez constipația. Iată cel mai benefic laxativ cu efect sigur

Vinul medicinal este soluția și va poate ajuta să scăpați de constipație

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului: ̶...

Ingrediente și modul de preparare:

Într-un borcan puneți 300 grame prune uscate. Peste ele turnați un litru de vin roșu, 50 ml de rachiu, un plic de vanilie, și 120 grame de zahăr.
Amestecați bine, pentru omogenizare, și lăsați la macerat trei săptămâni, după care filtrați.
Luați câte 50 de mililitri din acest vin medicinal de 3 ori pe zi înainte de fiecare masă principală, în tratament de lungă durată.

Te-ar mai interesa: Atenție la aceste medicamente. Medic: „Au re...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private