duminică, martie 26, 2023

Dan Negru, apel către părinți: Spuneți-le copiilor voștri că Paștele înseamnă Iisus. În plin post al Paștelui, îndemnul cunoscutului prezentator TV pentru părinții din România este cu atât mai binevenit.

Paștele nu este despre ouă roșii sau cozonac, nici despre miel, nici despre haine nou nouțe, nici despre iepurași și ouă de ciocolată.

Este timpul ca părinții să-și învețe copiii ce înseamnă de fapt această sărbătoare, căci „ cultura și bunătatea vor face diferența în generația lor”.

Te-ar mai interesa: Un nutriționist român spulberă toate miturile: ...


Dan Negru, apel către părinți: „Spuneți-le copiilor voștri că Paștele înseamnă Iisus”

„Chiar dacă credeți sau nu, spuneți-le copiilor voștri că Paștele înseamnă Iisus. Creșteți-vă copiii deștepți, culți. Cultura și bunătatea vor face diferența in generația lor.

Adversarii religiei în şcoli au o problemă cu religia autohtonă, dacă s-ar introduce cursuri de filozofie buddhistă, cei ofensați ar fi mai puţini.

Zicea Vieru: „doi vrăjmași are romănul: ura pentru ai lui și iubirea pentru straini”.

Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii ! Sa trăiești intr-o Europă creștină și să nu ai cunoștințe elementare de cultură religioasă, e o formă de prostie fudulă.

Te-ar mai interesa: A murit Ionuț! Tânărul a stat două luni în comă pr...

Iisus nu ne cere sa murim ca EL, ne cere sa trăim ca EL

Nu fiți proști! Nu vă condamnați copiii la prostie! Patimile lui Iisus nu trebuie să-i sperie!

Iisus nu ne cere sa murim ca EL, ne cere sa trăim ca EL… Creșteți-vă copiii deștepți… Apoi, târziu, când vor fi bătrâni și împovărați, poate își vor găsi alinare.

„Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați și EU vă voi da odihnă…””, este îndemnul lui Dan Negru.

Te-ar mai interesa: Trecem la ora de vară. ȘOC cu efecte negative asup...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private